|
|
||||
|
||||
![]()
Συγουρα μπορω να βαλω γαριδες με αρλεκινους???
![]() Τις εχω πιασει και τις εχω μεσα σε σακουλακι για προσαρμογη οση ωρα ειναι μεσα στο ενυδρειο ολο το καπαδι εχει πεσει πανω τους και χτυπαει το σακουλακι λες και προσπαθουν να το σκισουν να φανε τις γαριδες.... ![]() Να τις βαλω συγουρα?? ------------------------- Αν μπορει καποιος ας απαντησει λιγο συντομα γιατι οι γαριδες βρισκονται σε σακουλακι!! Ξερω μου εχεται ξανα απαντησει πιο πανω αλλα αν ξερεται πειτε μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 21-05-10 στις 16:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν οι γαριδες δεν χωρανε στο στομα τους δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον οι γαριδες μπηκαν στο ενυδρειο μετα απο δυορη προσαρμογη!!
τελικα οι ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ δεν ειναι και τοσο φιλικοι με τις γαριδες,οταν βρουν ευκαιρια τσιμπολογανε!!Τα SAE οταν ταισα σημερα τις γαριδες με τροφη που εχει σπιρουλινα την μριστηκανε και την φαγανε εκεινα!Κομματακι δυσκολο να ταιζω τις γαριδες τελικα ταισα αγκουρακι και φαγανε λιγο!Μια γαριδα μολις βγηκε απο το σακουλακι και μπηκε στο ενυδρειο την εφαγε ενας αρλεκινος απο εκει αρχισαν τα δυσκολα...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρλεκινους εννοεις τα harlequin rasbora?? τι μεγεθος εχουν οι γαριδες που εβαλες???
|
|
||||
|
||||
![]()
Trigonostigma (Rasbora) heteromorpha εχω και μαζι με κατι αλλους που εχουν περισσοτερο πορτοκαλι στην ουρα αντι για μαυρο!
Δεν με πειραζει που φαγανε γαριδες εχω πολλες!!(απλα τις λιπηθηκα λιγακι) Ξεκιναγανε απο 6 χιλιοστα και φτανανε 2 εκατοστα!!Οι μεγαλες προς το παρον επιβιωνουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Παντοτε μα παντοτε οταν ελευθερωνουμε τις γαριδουλες μεσα σε ενυδρειο με ψαρια το κανουμε με σβηστα τα φωτα και σε καποια γωνια οπου υπαρχουν πολλα φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με σβηστα τα φωτα τις αφησα!!Αλλα τα ψαρια την μαζεμενα εκει!!Ευτυχως εχει μηνει ενας σημαντικος αριθμος και πιστευω να αναπαραχθουν γρηγορα!
Ευχαριστω πολυ!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
Ειδη δισκων. | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 14-02-05 16:26 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |