|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κωστα ευχαριστω για τιν ευχη αλα το επομενο θα ειναι λιμνουλα
![]() ![]() το καπακι το εκανα ας ειναι καλα ο φιλος μου ο τασος κολησαμε εξωτερικα μαυρο τζαμη με 7 ποντους υψος ανοιξαμε στο πισω μερος τρυπα για καλωδια και για τα σωληνακια του φιλτρου και πανω με μεντεσεδες βαλαμε μαυρο τζαμη για να κληνει περιμενο την βαση της λαμπας η οπια θα βιδωθει πανω στο καπακι συντομα και φωτο απο την κατασκευει ![]() ερωτησει αν στο πισω μερος βαλω καθρεφτη για διακοσμιτικο θα εχουν προβλημα η κιχλιδες που θα βλεπουν τον εαυτο τους?????? σας ζαλισα αλλα ειναι η χαρα που το τελιωνω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ και και εγω λιμνη ηθελα μα κανω
![]() ![]() ------------------------- εν το μεταξυ τον τοιχο τον ειχα βαψει μπλε στο δωματιο οποτε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 21-05-10 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κωστα ευτηχως μενω μονος εχω μια αυλη εναμισι στρεμα οποτε καταλαβενεις απλα θελει χρημα
![]() για τον καθρεφτη το σκεφτικα θα διχνει τελια γιατι θα δωσει πολη βαθος θα ειναι μια τρελη φαση ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δε νομιζω να εχεισ προβλημα τωρα αυτο πεζετε με το τη ακριβος ψαρια θα βαλεις
παντος αν θεσ συμβουλες για αφρικανες ρωτα τον κλεοβουλο ειναι μαστερ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφρικανικες κιχλιδες θα βαλω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε nos τα βασικά στα είπαν τα παιδιά πιο πάνω.
Ξεκινάς έχοντας ένα καλό εργαλείο (το GAB ![]() Διάβασμα (ξεκίνα απο την ενότητα των αρχαρίων) για να κατανοήσεις τα πολύ βασικά (σ' αυτά συνήθως γίνονται τα ανεπανόρθωτα,για τα ψάρια, λάθη) όπως το "στρώσιμο",βιολογία-χημεία νερού κλπ Αφού κατέληξες σε αφρικάνες απο την λίμνη Malawi,δες τις αναγκαίες συνθήκες γι αυτά τα ψάρια και διάλεξε με ποιό είδος θα ασχοληθείς (ο Βασίλης σου πρότεινε αυτά που εύκολα μπορείς να βρεις) Φίλτρο εγω θα έλεγα(αφού θέλεις eheim)δες το 2075 ή 2χ2217 Προμηθεύσου υγρά τεστ (της Api) για τις μετρήσεις. Όχι βιαστικές κινήσεις.Πριν αγοράσεις ή κάνεις κάτι,ρώτα εδώ. Καλή συνέχεια! (Χάρη, μη με εκθέτεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδες? | s-vitzi | Malawi | 9 | 26-08-07 22:27 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |