|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶νθρακα γιατί έβαλες; Για στρώσιμο δεν έχεις κάνει κάτι; Απλά το έχεις να δουλεύει με σκέτο νερό με αντιχλώριο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωστε να απορροφησει οτι μπορει να υπαρχει μεσα στο ενυδρειο σε σχεση με τον εξοπλισμο, σιλικονες κλπ. Σταυρο αεραντλια δεν χρειαζεται τωρα. Το αφηνεις να τρεξει μονο του και σε 15-20 ημερες εχει στρωσει. Κανε τις μετρησεις σου μην αγχοθεις με το ph το οποιο θα ανεβει, ετσι γινεται. Οταν το ΝΟ2 και το NH3-4 γινει 0 θα αρχισεις να μετρας ΝΟ3 το οποιο ηταν μηδενικο. Τοτε εισαι στρωμενος. Εγω χρησιμοποιησα biostart και safe start για πιο γρηγορα και λογο ογκου, βιαζομουνα κιολας.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το παλικαρι ακομα διαβαζει το στρωσημο τη τον ενθαρινετε για δισκακια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ με τον από πάνω βάλε κάποιο άλλο ψάρι για αρχή γιατί θα τα βρεις σκούρα αν δεν έχεις ξανασχοληθεί με ενυδρεία
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
απαγορευσω. Η συμβουλη δωθηκε απο εσας, απο κει και περα αυτο που προσπαθω ειναι να τον βοηθησω να μην κανει λαθος. Ασχετα αν τελικα βαλει δισκους η οχι το ενυδρειο θελει στρωσιμο. ![]() Τι πυροβολειτε τον πιανιστα ωρε? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ξεκινησε αποκλειστηκα και μονο για να βαλει δισκους...!
![]() Οποτε απλα προσπαθω και ρωτω ωστε να τα κανω τα πραγματα με σωστη σειρα και οπως πρεπει!!! Εχω αγορασει αμπουλες biodigest ...να ξεκινησω σημερα που ειναι τριτη μερα αλλαγες??? Α.Ο εχω αλλα τα ψαρια που θα παρω ειναι σε βρυσης νερο οποτε ασε να μπουν πρωτα και μετα σογα σιγα γυριζω σε α.ο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειπαμε θα σου δωσω μπολι ... με τις αμπουλες σε 20-30 μερες θα εισαι ετοιμος -αν κανουν κατι οπως και να εχει! Απαγορευσεις δε κανει κανενας ... μονο συμβουλες ... και η δικη μου συμβουλη ειναι να ασχοληθεις φιλε Σταυρο με καποιο αλλο ειδος ψαριου και μετα να το "γυρισεις" σε δισκους ... αλλα οπως και να εχει δικο σου ειναι το ενυδρειο και οτι θες κανεις! Ολοι εδω θα ειναι να σε βοηθησουν και ευχονται το καλυτερο!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Ωραιο αλλα πως? | jimmy19111977 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-03-08 19:49 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |