|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα να δεις, να σου απαντήσω με ακρίβεια δεν μπορώ , αλλά πιστεύω οτι θα μπορούσε να ναι από γερατειά από την άποψη ότι το χεις αρκετό διάστημα κι ένας Θεός ξέρει τι πέρασε μέχρι να φτάσει στα χέρια σου. Τα συμπτώματα του γήρατος άλλωστε δεν εκδηλώνονται πάντα ομαλά (μιλάω για όλους τους οργανισμούς γενικά), αλλά ενίοτε με καρδιακές προσβολές, όγκους, δυσλειτουργίες οργάνων κτλ, οπότε νομίζω ότι μπορεί και να πρόκειται για γερατειά.
Οι πιθανότητες να πρόκειται απλά για γήρανση αυξάνονται αν δεν έχεις κάποια σχετικά καινούρια προσθήκη στο ενυδρείο σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Η τελευταία εισαγωγή ήταν πριν από 1-1.5 μήνα μερικές γαρίδες αμάνο...
------------------------- Δυστυχώς το ψαράκι απεβίωσε κατά την διάρκεια της νύχτας... ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 20-05-10 στις 05:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα
![]() Το περιμενα ... δεν ηταν καλα!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το έθαψα στον κήπο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ είχα θάνατο απο θηλυκό πριν 2 μέρες,
ξαφνικά δυσκολευόταν να κολυμπήσει και καθόταν κάτω... νομίζω οτι τα θηλυκά κάποια στιγμή εξαντλούνται απο τις γέννες και ....μας αφήνουν χρόνους δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς γιατί τα άλλα ψάρια στο ενυδρείο είναι μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι για το ψαράκι σου... Όλα στη ζωή είναι όμως, μπορεί να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να ήταν η ώρα να φύγει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, σκέψου ότι σου έκανε τόσες γέννες..
Για να γεννήσουν τα ψάρια πρέπει να βρουν το κατάλληλο περιβάλλον. Και τους το παρείχες. Την έζησε την ζωή του. Μια χαρά πιστεύω. ![]() Τελοσπάντων μέτρα πάλι NH3 και NO2. Και δες μήπως έχουν και τα άλλα συμπτώματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστο guppy... | alkis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-03-10 13:33 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Guppy Eγκυος η Αρρωστο? | moses | Ζωοτόκα | 12 | 26-12-09 23:21 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
help me αρρωστο guppy | georgetzes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 11-06-03 23:48 |