|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το ψαρακι ...
![]() Θα επρεπε να το παλεψεις αλλα αν εβλεπες να υποφερει ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα ειπαμε και απο κοντα εμεις, πιστευω πως καλα εκανες αν ηταν τοσο χαλια οσο μου ειπες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χάσει ψάρι από νηκτική κύστη, πολύ ψυχοφθόρο να το βλέπεις να είναι ανάποδα και να μην μπορεί να κολυμπήσει!!
Εγώ είχα ακολουθήσει θεραπεία που είχα βρει στο φόρουμ με καραντίνα και τροφή από αρακά (αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν κατάφερα τίποτα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο το παλεψα οσο μπορουσα αλλα δεν πηγαινε αλλο...οχι απο μεριας μου ,αλλα το ψαρακι δεν αντεχε αλλο.πλεον δεν προσπαθουσε καν...
Τελως παντων.εχω εναν προβληματισμο.παρολο που ολα πανε καλα και τα φυτα και τα ψαρια και τα σαλιγκαρια σημερα και ΞΑΦΝΙΚΑ βρηκα πισω απο το φιλτρο ψοφια και την θηλυκια.παρολο που μεχρι χτες το βραδυ επαιζε ,κολυμπουσε σωστα οπως απο την πρωτη μερα που την πηρα και ετρωγε κανονικα.δεν ηταν ουτε πρησμενη ουτε τιποτα. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ![]() ![]() ![]() ![]() τα υπολοιπα 6 τετρα φαινονται καλα...αργησα μια ωρα στην δουλεια γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι ολα πανε καλα...μετρησεις εχω 0 nh3/4 0 NO2 kai 5-7 N3 με αλλαγες καθε εβδομαδα...τελευταια αλλαγη την κυριακη που μας περασε...τι να επαθε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το ειδε κανεις ????? --> pH: 8
ξεκινα να κατεβαζεις το ph πριν δεισ και τα υπολιπα τουμπα τετρα ειναι δεν ειναι ουτε γκαπι ουτε αφρικανες να τα εχεις σε τοσο σκλυρο νερο για μενα η λεξη τετρα συμενη 6,5 ph
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και επαυξανω και ειναι και στο προγραμμα να γινει αυτο αλλα εμενα με δυσκολευει να πιστεψω οτι απεβιωσε το macropodus opercularis απο το ph..Σαν συμπεριφορα ηταν αψογο και ειναι μεσα στα "ορια" που δινει στο προφιλ του..ξυπνησα το πρωι.το εψαχνα και το βρηκα ψοφιο πισω απο το φιλτρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μην ειναι κυρια αιτια, αλλα δεν βοηθα και το ανοσοποιητικο του ψαριου οταν το ψαρι ζει στα ορια ανοχης τους...
πρεπει να μαλακωσεις το νερο και αυτο σε βαζει σε καποιες εξτρα διαδικασιες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |
ειναι αρκετα τα λιτρα? | Nikos! | Δίσκοι | 7 | 28-07-09 07:15 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
paradise fish επιθετικά; | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-05-08 23:21 |
Ασθενεια σε Paradise.Βοηθεια παρακαλω! | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-10-07 00:43 |