|
|
||||
|
||||
![]()
Ringneck Parakeet
Ένα από τα πιο ευφυή και κοινωνικά είδη παπαγάλων που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους λάτρεις του είδους, είναι τα ringneck parakeet. .....Το προσδόκιμο ζωή τους αγγίζει τα 25 με 30 χρόνια ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί ότι έζησαν μέχρι και 50 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα. αρκετα ε? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρκετα για να καταλαβει καποιος οτι η επιλογη του σε δεσμευει ολη σου την ζωη.... δεν μπορεις να το παρεις και μετα να το αφησεις χωρις να πολυ ασχολησε... οποτε πρεπει να ειναι κανεις πολυ σιγουρος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη για την ασχετη ερωτηση,αλλα επειδη ενδιαφερομαι να παρω και εγω εναν παπαγαλο,μηπως γνωριζετε τι μεγεθος θελει το κλουβι για αυτον?
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε θα σου πρότεινα να δεις για cokatiel!! μικρό 1.5-2 μηνών ταισμένο στο χέρι το βρίσκεις περίπου στα 100 ευρο
Δεν θα το μετανιώσεις, πάρα πολύ παιχνιδιάρικα-φιλικά,κόστος συντήρησεις μικρό, δεν κάνουν θόρυβο(σαν κατι άλλα που ξεσικώνουν την γειτονιά!!) και με δυνατότητα ομιλίας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαζουν μια συνεχομενη πουδρα ολα τα κακατου σαν αμυνα για τον οργανισμο τους και εκτος οτι γινετε ενα σπιτι χαλια συνεχεια, αν εισαι αλεργικος καηκες.... ------------------------- Παράθεση:
αν θελεις ανοιξε ενα θεμα καινουργιο γιατι θα μπερδευτουμε εδω με τις απαντησεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 14-05-10 στις 13:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης υπάρχει και το είδος Rosella κοστίζει 75 ευρώ δεν μιλάνε είναι κοινωνικά και έχουν πολύ ωραία χρώματα. Κάνουν έναν περίεργο ήχο. Εχω δύο ζευγάρι και εχω ξετρελαθεί
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω Σταματια αλλα
οπως ειπα και πιο πανω εχω καταληξει στα εξης... White-eyed Conure Sun conure Ringneck εχω διαβασει για ολους σχεδον τους παπαγαλους και εχω καταξηξει σε αυτα.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΟΚΑΤΙΛ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ | Άλλα ζώα | 14 | 04-12-09 21:58 |
Φοβερος Παπαγαλος! | Ηλίας | Άλλα ζώα | 9 | 11-04-09 08:06 |
επιλογη....???? | thanasis76 | Malawi | 19 | 11-01-08 21:30 |
Επιλογη Ταϊστρας | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-03-07 12:21 |