|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μπαμπού δεν κάνουν τίποτα. Τρώνε ανοίγοντας τις βεντάλιες τους (τα μπροστινά πόδια) από την έξοδο του φίλτρου, πιάνοντας μικροοργανισμούς από το νερό. Ουτε από το βυθό τρώνε. Μακάρι να'ξερα τί ακριβώς τρώνε.
Δεν τις θυμάσαι στο ενυδρείο μου? Σαν μακρουλές κατσαρίδες. Βάλε καλλίτερα αμάνο και τρέρυ για την άλγη. Οχι πολλες, καμμιά δεκαριά σύνολο είναι καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
το δικο μου το ενυδρειο παιρνει 10 γαριδες?που μπορω να βρω αμανο στην περιοχη μας/?
|
|
||||
|
||||
![]()
10 σύνολο εννοώ. Δηλ. 5 αμάνο 5 τσέρυ, ή ένα είδος. Στην περιοχή μας έχω βρεί αμάνο στο πετ σίτυ στα Ανω Πατήσια. Ομως πριν πάς τηλεφώνησε γιατί δεν έχουν πάντα. Τσέρυ έχει στην Αβυσσο -3ης Σεπτεμβρίου.
|
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω ποσα λιτρα εχεις αλλα με τετρα και ζεμπρα ντανιο δε θα δεις χαϊρι που λεμε...με μονο 5 τσερυ..ξεκινα με ποιο μεγαλο πληθυσμο..και πολλες κρυψωνες για να εχεις αναπαραγωγες.
οι μπαμπου ειναι ζορικες στη διατροφη τους καλυτερα αφησε τες για την ωρα... τσερυ πουλανε πολλα μελη του φορουμ..
|
||||
|
||||
![]()
Εχει 60 λίτρα καθαρά (70 λίτρα μεικτά) ο φίλος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε αν περιμένεις ακόμα λίγες μέρες θα ήταν το ιδανικό. Θέλεις ωριμο βυθό ..
θεωρητικά πάντα θα έχεις ωριμο 2 μήνες μετά τη λειτουργία του ενυδρείου . Οι μπαμπού είναι ευαίσθητες και φιλτράρουνε το νερό για να φάνε .. αρα εκει θελεις πολυ ωριμο ενυδρειο ....... Προτίμησε τις red cherry . Βεβαιώσουν πως έχεις και από τα 2 γένη (αρσενικό-θυληκο) και σύντομα θα σου γεννήσουν .Αν έχεις κρυψώνες και λιγη τυχη κάποια μικρά μπορεί να επιβιώσουν από τα ψάρια σου .
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτα τα λιτρα κρατας μερικες δεκαδες τσερυ ανετα...
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε θα πάμε με τον φίλο σε λίγο καιρό (σε κανά μήνα) παρέα στην Αβυσσο να πάρω κι εγώ κι άλλες 5 για το 60 λιτρο μου. Εχω ηδη 5 τσέρυ και φοβόμουν να πάρω περισσότερες.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακινησια γαριδων. (Red cherry ,red nose, crs) | GiChoc | Γαρίδες του γένους Caridina | 8 | 31-01-11 17:27 |
Nεα ειδη γαριδων ! | Raven | Γαρίδες | 2 | 26-06-10 10:38 |