|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, δικό σου ενυδρείο δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο, παρά ότι να 'ναι.
![]() Ενδιαφέρουσα η επιλογή της θέσης του θερμαντήρα, θα μπορούσες επίσης να τον βεντουζάρεις στο μπροστινό τζάμι, για να φαίνεται καλύτερα. ![]() Εντυπωσιάστηκα, δεν μας είχες ενημέρωσει ότι έχεις κάνει και σπουδές interior designing!!! Γιατί δεν τον κατεβάζεις τουλάχιστον πιο χαμηλά, να κρυφτεί πίσω από το ξύλο και τα φυτά, ω πανμέγιστε aquascaper? Eπίσης θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για φόντο εκείνο το ταλασσί χαρτόνι που έβγαλες από το νταμάρι, μην πάει χαμένο... ![]() Α και μην το ξεχάσω, το ντουβάρι από πίσω θέλει ένα χεράκι βάψιμο (προτίμησε κάτι σε σκούρο, θα κάνει ωραίο φόντο στο ενυδρείο). ![]() Κατά τα άλλα μου άρεσε. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bokostas;445645
Κατά τα άλλα μου άρεσε.[/QUOTE] xaaxaxaaxaxaxaxa τι αγαπη ειναι αυτη..... καλο ειναι πανο αρκει να ακολουθησεις τις συμβουλες του απο πανω μου χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
.......
|
||||
|
||||
![]()
Η κατηγορία "ότι νάναι" μ' αρέσει κι εμένα
![]() ![]() Ο κοινός μας "φίλος" με κάλυψε απολύτως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κακό!!
Συμφωνώ με τον bokostas για τον θεραντήρα, κρύψτον κάπως, χαλάει όλη την μόστρα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ωραίο!!!
Τα ότι ναναι τα χαίρεσαι πάντα πιο πολύ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το nano σου!..
![]() ..συνχαρητηρια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο πανουλη
![]() αμα φουντωσουν τα φυτα και βαλεις κανα δυο ακομα πιστευω θα διχνει καλυτερα.. παντως καλα εκανες και αξιοποιεις τα κλαδεματα και αυτα που περισευουν και δε τα πετας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο!!!
Έλα να πάρεις και άλλα φυτά να το γεμίσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτάααααα.... Έλααααααα....
Σειρήνα!!! ![]() ![]() ![]() ........................................... Thnx Ηλία!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι αξιόπιστο,κάνει δουλειά???????????? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:10 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |