|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλω να βλέπω πράξεις και όχι πολλά μπλά μπλά. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τα λίνκς. ------------------------- Παράθεση:
Χμμμμμ δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου κάτι τέτοιο! Τώρα που το λες δεν θα ήτανε άσχημο ένας εξωτερικώς τοίχος να γινότανε κάτι τέτοιο. Πάντως ρε παιδιά αν είχα την οικονομική ευχέρεια θα τα έκανα όλα. ------------------------- Παράθεση:
Όταν θα κάνεις λίμνη θα ξηλώσεις το reef! ------------------------- Παράθεση:
Έτσι ακριβός. Μιλάω για άλλη μια λίμνη στο πίσω μέρος του σπιτιού χτιστή με τζάμι. Αναπαραγωγές θεωρώ ότι είναι η αποκορύφωση της απόλαυσης σε μια λίμνη. Και το λέω και εδώ ότι με τα νέα μοντέρνα συστήματα αναπαραγωγές δεν βλέπεις ούτε στο όνειρο σου. Το έχω συζητήσει και από κοντά με τον ¶ντρο αυτό και του είπα. Θα περιμένω να δω αν θα έχεις ποτέ αναπαραγωγές ΚΟΙ σε μια τέτοια λίμνη. Η τελευταία διαπίστωση που έχω κάνει με πράξεις και όχι με λόγια είναι ότι επιβιώνουν 10% νεογέννητα ΚΟΙ σε σύγκριση με χρυσόψαρα. Δεν με ενδιαφέρει να εμπορευτώ τα ψάρια. Ξέρω της τιμές εισαγωγείς τους και μιλάμε για ψίχουλα. Για να καταλάβετε τα μεταφορικά είναι πολύ περισσότερα από τα ψάρια. Χώρος για προέκταση την λίμνης δυστυχώς δεν υπάρχει. Η επόμενη μου κίνηση είναι η πέργολα. Έχω παραγγείλει τα ξύλα και θα τα έχω αύριο. Θα είναι κορμοί από κυπριακό πεύκο σε οκτάγωνο σχήμα διαμέτρου 14 εκατοστά. Το σχέδιο είναι έτοιμο. Για το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμη είναι το πάνω μέρος της. Αν θα βάλω κεραμίδια, καλάμια η κάτι άλλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 13-05-10 στις 06:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
To ενυδρείο φάντασμα…… | dialpistis | Ζωοτόκα | 9 | 15-08-06 12:47 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |