|
|
||||
|
||||
![]()
απλα καποια βασικες βρωμιες κραταει και ενα φιλτρο βρυσης(για να ειναι καθαρο το ποσιμο νερο)......
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά τα προφίλτρα κάνουν? http://www.alfahealth.gr/UserFiles/I...20%2819%29.jpg
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι για οσμωση.....
παρε μια μικρη οσμωση να τελειωνεις.... με 60ε βρισκεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
τέτοια έχω δει στις βρύσες στον κεντρικο αγωγό της πολυκατοικίας για να καθαρίζουν το νερό...
Εγω το σκέφτηκα να τα συνδέσω σε ένα λάστιχο σε σειρά 2 με διαφορετικά υλικά μεσα και να καθαρίζουν το νερό που θα βάζω στο ενυδρείο... Δέν κάνουν? τα έχω δεί σε ενα μαγαζί 10¤ το ένα... ------------------------- Γνωρίζει κανείς αν με αυτά θα μπορώ να καθαρίσω το νερό??? ????????????????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 12-05-10 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κανείς αν θα κάνουν δουλεία???
|
|
||||
|
||||
![]()
για reef μη το σκεφτεσαι με τετοια καλυτερα. μια ΑΟ ειναι απαραιτητη.
για fish only ΛΕΝΕ οτι μπορει να γινει και με αποχλωριομενο νερο δικτυου ΑΛΛΑ ειναι κατι που δε το εχω δοκιμασει και δε σου το λεω για να το συστησω αλλα για να σε προβληματισω να το ψαξεις..
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω φιλτρο βρυσης μιας εταιριας και με αυτο εκανα τις αλλαγες μου στο μικρο...μια χαρα ολα!
αρκει να μην βαλεις κατι με πολλες απαιτησεις.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish-Only | meni | Fish Only | 9 | 23-09-08 23:27 |
fish only | ginodim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 29-03-07 11:10 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |