|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφερεις με σκευασματα να καταπολεμησεις την αλγη...σφυριξε κλεφτικα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξερω γω. γιαυτο και ρωτησα επιδι δεν ξερω.
ρε παιδια ποσο κοστιζει να βαλω CO2?? |
|
||||
|
||||
![]()
Aπο 12εως 250 εκτος αν βρεις κατι μεταχειρισμενο
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν επραξα σωστα. αλλα δεν αντεξα αλλο.
καθαρισα τελειως το ενυδριεακι γτ ειχε γινει εμετικο. τοσο χαλια που ειχα ξεχασει ποσο ομορφο ειναι καθαρο.. τα πιο πολλα φυτα πηραν ποδι μιας και ηταν στα τελευταια τους. το ενυδρειο ειναι σχεδον αδειο σε σχεση με πριν. αλλα πεντακαθαρο. διαβασα τα ποστ με τις αλγες. γενικως καταλαβα οτι το CO2 ειναι σχεδον απαρετιτο.... οι στανταρ αλαγες νερου.. και που και που κανα λιπασματακι. υγρο.. μιας που ο κυρ ενυδρειος μεσα δεν εχει ιποστρωμα.. και βασικα πολλα αλλα. κουκουρουκου. οι αλγες ειναι ενα πραγμα που γενικα δεν με ειχαν ενοχλησει. και απο φετος με καταστεψανε. αλγη αρχισα να εχω απο τοτε που αλαξα στο 1 ενυδρειακι την αμμο. αν και σιγουρα δεν παιζει ρολο αυτη η αλαγη. anyway. φωτογραφιες απο το ενυδρειακι. ειναι λες και μολις φτιαχτηκε. με ταλιγα πλεον φυτακια του. που περιμενω να φουντωσουν. ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 19-05-10 στις 01:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα τα σκευασματα ειναι κατα κυριο λογο κατι σαν blackwater δηλαδη απλα γεν αφηνουν πολλη ποσοτητα φωτος να εισελθει στο νερο. Μπορεις να επιτυχεις το ιδιο μειωνοντας τη φωτοπεριοδο η ακομη καλυτερα αφησε το ενυδρειο χωρις καθολου φωτισμο για 4-5 μερες.Οπως ζητηθηκε και πιο πανω παρε τις μετρησεις (κυριως απο φωσφορικα) για να υπαρχει μια καλυτερη εικονα.
ΥΓ πολυ ομορφο το αποτελεσμα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο πηγα να σου πω και εγω...οπως ο φιλος Lucas123
απο τα δικα μου ενυδρεια οταν ξεκινησα να εχω προβλμα με την αλγη, μειωσα τον φωτισμο στις 8 ωρες μειωσα το λιπασμα που εριχνα στα φυτα και ολα πανε μια χαρα τωρα, εχει σχεδον εξαφανιστει. Τα σαλιγκαρακια κανουν επισης δουλεια..
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Liz, ιδιαιτερα τα zebra snails
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ph control ειναι ο καλύτερο? | BAGELIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-12-09 08:18 |
Brown algae | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 30-12-09 18:13 |
Marine Algae Control Secrets by Bob Goemans | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 21:49 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |