|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι λιτρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
10 λίτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω,βαλτον στους 22
------------------------- και παρακολουθα οταν σβυσει η λυχνια τη θερμοκρασια εχεις.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsos83 : 08-05-10 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κατι ασχετο.. γενικα οι μονομαχοι (αρσενικοι) με τι ψαρια μπορουν αν συμβιωσουν? ο πετ σοπας μου ειπε με ολα αρκει να εχουν μικροτερη ουρα απο αυτον!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
και παρακολουθα οταν σβυσει η λυχνια τη θερμοκρασια εχεις..
------------------------- Οι μονομαχοι παντα μονοι τους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsos83 : 08-05-10 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν παρω ενα ενυδρειακι για θηλυκες νπορω να εχω 3 μαζι? αν σασ δειξω φωτογραφιες μπορειτε να μου πειτε τι ειδος ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ειδος betta που κυκλοφορει ευρεως στην ελλαδα ειναι το betta splendens...το οτι βλεπεις ποικιλια χρωματων και σχεδιων δε σημαινει οτι ειναι αλλο ειδος. απλα κυκλοφορουν σε διαφορες ποικιλιες
![]() δεν ειναι σιγουρο τι θα γινει με τις θηλυκες....καποιες ειναι ηπιων τονων και καποιες τσαμπουκαλουδες.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεκτή, αφού και να πληρείς τις προϋποθέσεις του χώρου και των συγκατοίκων μπορεί να σου βγει ο μονομάχος με "περίεργο" χαρακτήρα! Απλά όταν ρωτάει ο άλλος δε θα του πω όχι αφού μπορεί να γίνει και πολλοί το έχουν καταφέρει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγη σκαλαριων | serafeim23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 20-10-09 22:22 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |