|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον απο Μιχαλη θα τα παρει (οποτε μιλαμε για Μαλαισιανο εκτροφεα )
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι απο Μιχαλη παιδες θα ειναι τα ψαρια.
Ειχα κανει μια βολτα πριν μια βδομαδα απο εκει και τα η εικονα των λιγων ψαριων που ειχαν μεινει ηταν πολυ καλη!!!Καθολου τρομαγμενα...ζωηρα...ακολουθουσαν μεχρι και το δαχτυλο σου...!!! Μου αρεσε πολυ η γενικη τους εικονα και θεωρω οτι μιλαμε γενικα για ενα αξιοπιστο ανθρωπο. ------------------------- Απο φιλτρανση τελικα εκλεισα...εχω ενα 2217 και απο Τριτη παραλαμβανω ενα fluval 405...απο εκει και περα να δω πως θα καταφερω να τα βαλω να δουλεψουν σε σειρα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavrosczc : 07-05-10 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να τα βάλεις σε σειρά; Είσαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα δουλέψει; Νομίζω ότι εκτός του ότι είναι λάθος (με τα δικά μου μάτια βέβαια!) θα σου μειώσει και τη ροή. Γιατί να μην τα βάλεις να δουλεύουν τελείως ξεχωριστά και να μη χάσεις τίποτα; Αν θες να το κάνεις για μεγαλύτερο όγκο βιολογικού υλικού, αλλά χωρίς να αυξήσεις τη ροή μάλλον θα ήταν καλύτερα να πας σε sump.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι!
Απο βδομαδα πρωτα ο θεος θα εχω ολα τα πραγματα και θα αρχισω να στηνω... Εαν καποιος εχει θεληση οραξη και διαθεση να βοηθησει γιατι δε τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα και μπορει μενω Περιστερι...Θα δεχομουν πολυ ευχαριστως τη βοηθεια... ![]() Και επειδη δυστυχως περναμε μια κριση αυτο που μπορω να κερασω απο την καρδια μου ειναι καφε και περιποιημενα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!! ![]() ![]() ![]() Κοινως παιδες οποιος μπορει χρειαζομαι απεγνωσμενα βοηθεια!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτα καλέ ό,τι θες! Αν ήξερα πιο πολλά πάντως δε θα έλεγα όχι στον καφέ σου! Για αυτά που σου έγραψα από πάνω τι λες;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι το μονο να ρωτησω αλλα και με στησιμο φιλτρα κτλ...δεν τα εχω πολυ καλα...ειπα μπας και εχει διαθεση κανεις να βοηθησει...
![]() Και Οσο για το απο πανω φιλε μου μου το εχουν πει και αλλοι απλα το λεω σε σειρα ωστε θορυβο να μειωσω γιατι το ενυδρειο ειναι μεσα στο υπνοδωματιο μου και απο sump δεν παιζει να γινει κατασκευη..(περιπετεια ολοκληρη....και μηδεν χωρος...) Βεβαια ειμαι ανοιχτος σε ολες τος αποψεις μιας και ακομη δεν εχω στησει... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι δισκολο
βαζεις το 1 κανονικα και την εξοδο του 1 στην εισοδο του 2 και μετα την εξοδο στο ενυδρειο το ενα φυσικα θα ειναι στην μπριζα
|
||||
|
||||
![]()
καλο ξεκινημα..... περιμενουμε φωτο.......!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Ωραιο αλλα πως? | jimmy19111977 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-03-08 19:49 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |