|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σαν τις κατσαριδες...Δεν ειναι ποτε μονο μια!
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχα, φοβερή ατάκα,
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω εγω ενα ειχα δει πριν κανα-δυο βδομαδες που εβαλα κατι φυτα
και τωρα ειναι 10-15?χολι κραπ! ολο τα βλεπω να κανουν σεξακι !! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να κανω και εγω τωρα την δικη μου ερωτηση????
τι μπορω να κανω για να μειωσω???? και εγω εχο πολλαααααααααααα... υπαρχει τροπος???? |
|
||||
|
||||
![]()
δες το ποστ...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39972 τα αγορασα τα σαλιγκαρια που θα διαβασεις, και τα εχω πολυ λιγο καιρο βεβαια για να σου πω το αποτελεσμα..παντως τα αυγα εχουν μειωθει ηδη.. |
|
|||
|
|||
![]()
Σοφία δοκίμασε αμα κάνει με τα άλλα ψάρια του ενυδρείου σου τα loaches kuhli τα οποία είναι αρκετά κοινά. Αυτά τα μικρά φιδάκια του νερού είναι φημισμένα για το control population που κάνουν. Μπορεί να μην τα εξαφανίσουν τελείος αλλά δεν θα τα αφήσουν να αυξηθούν σχεδόν καθόλου.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω πεταω καποιο λαχανικο μεσα τα αφηνω καμια 10αρια ωρες να μαζευτουν πολλα πανω του και μετα με την αποχη τα αφαιρω εικοσι-εικοσι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια που έχω είναι 4 guppies, 1 ζευγάρι ξιφοφόρων, 2 χήρες και 5 νέον. Μπορώ να βάλω το loaches kuhli που αναφέρει ο Pallios?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aν πάρουμε όμως σαν δεδομένο ότι τα ψαράκια σου αυτά τα έχεις σε αλκαλικό νερό, τότε τα loaches δεν κάνουν να μπουν μαζί με τα guppies γιατί απαιτούν μαλακότερο νερό. Τα δε νέον επίσης απαιτούν όξυνο νερό... Θα σε συμβούλευα να επιλέξεις το είδος του βιότοπου που θέλεις πρώτα και μετά πράξε ανάλογα...με τα ψάρια που θα καταλίξεις να κρατάς. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Garry το Σαλιγκάρι! | xontros | Σαλιγκάρια | 20 | 29-01-08 14:38 |
Σαλιγκάρι (αναγνώριση) | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 30-10-07 09:32 |
Για το Σαλιγκάρι σου Dimi | aafent | Σαλιγκάρια | 8 | 25-10-07 10:36 |
Τι σαλιγκάρι είναι; | ThDam | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-03-05 08:26 |
Σαλιγκάρι ? | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-03-04 00:32 |