|
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος και να το έφτιαξε μιλάμε για κουκλί! Απίστευτα μελετημένη δουλειά. ¶μα το γεμίσεις και αναλόγως τύφλα να έχουν οι πίνακες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έναν μονομάχο βάλε, άντε κι ένα σαλιγκάρι, δεν χωράει τίποτε άλλο σε 1.600 λίτρα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου επαθα ζημια,δωσε πληροφοριες για τη κατασκευη του,και καμια φωτο γεματο
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε Κώστα τι είναι αυτά που λες ένας μονομάχος θέλει το λιγότερο 3000λιτρα και εσύ λες να βάλει και σαλιγκάρι θα μας πάρουν με τις πέτρες το καημένο δεν θα έχει χώρο ούτε να στρίψει
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή δουλεία μπράβο!
Εμένα περισσότερο μου άρεσε η βάση. ![]() ![]() ![]() ![]() Μην γελάς ρεεεεεεε. Καλή συνέχεια εύχομαι………..παρόλο που δεν είμαι ποια ριφάς έχω της εμπειρίες μου. Ποτέ μην ακούς τους άσχετους τη λένε……….ειδικά αυτούς που δεν είδαν ποτέ τους κάτι τέτοιο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Perota δεν νομιζω να με θυμασε αλλα αν εισαι αυτος με τη μαυρη φανελα ειχα ερθει τυχαια πριν 2 εβδομαδες στο μαγαζι σου και σου εδωσα συγχαρητηρια για το θαλασσινο ενυδρειο που εχεις εκει .
Πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε πολλες photos απο αυτο ! Δεν εχω ξαναδει πιο ωραιο ενυδρειο στη ζωη μου .(ουτε σε φωτογραφιες) και πιστευω πως πρεπει να το μοιραστεις και με τους υπολοιπους . Ο ανθρωπος ειναι respect .. ------------------------- Εντωμεταξυ καταλαβα οτι το ενυδρειο που ειδα ειναι αυτο που εχεις στο μαχαζι αλλα ειναι αδειο . Βαλε ρε φιλε μια φωτο οπως ειναι τωρα . Αξιζει ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 06-05-10 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός με την μαύρη φανέλα είναι ο Χαράλαμπος Τηλεμάχου και είναι ο ιδιοκτήτης του Pet Leaders , Pet Shop στην Λευκωσία. Το website του είναι http://www.petleaderscyprus.com
Δεν είναι ο Chris άλλος perotas! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΝΕΙΡΟ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) είναι το μονο μαγαζί στην κύπρο με στημένο reef 2)είναι ένα από τα πιο ωραία reef στην κύπρο ![]() αυτό που που έκαμα εγώ με την βοήθεια του Χαράλαμπου γιατί εγώ τότε ήμουν εντελώς άσχετος με το θέμα reef είναι σχεδόν 1m πιο μεγάλη από αυτή στο showroom όσο για φωτογραφίες για το reef του Πάμπου πρέπει να τον ρωτήσω αν μπορώ να τις δημοσιεύσω... το δικό μου ενυδρείο σήμερα είναι κάπως έτσι. :P Είναι 9 μηνών και τώρα κατάφερα (αν και καταλάθος) να ξεφορτωθώ τις άλγες και να στρώσει το ενυδρείο για "ακροπορες" κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
yiannosava επειδή κάποτε άκουσα κάποιους άσχετους για την βάση του ενυδρείου την ενίσχυσα και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω sump γιατί εμποδίζουν ..
:P Συνεχεια!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε μικρό ενυδρείο | agnos | Bettas | 11 | 22-12-09 19:09 |
Κοπαδόψαρο για μικρό ενυδρείο | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-04-09 19:23 |
Βοήθεια για μικρό ενυδρείο!!! | Leviathan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-03-09 11:23 |
Συνδιασμός για μικρό ενυδρείο | Emily | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 15-11-07 15:32 |