|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dimis1978;442615]Πες ψωναρα οτι ηθελες να ανεβασεις φωτογραφια σου και δεν εβρισκες αλλη δικαιολογια και ασε τα ψοφια!
![]() Kαλά κάνεις και την ξεμπροστιάζεις Δημήτρη, άκου θράσος και ξετσιπωσιά. Το ενυδρείο απαράδεκτο, ούτε για προθάλαμο οδοντιατρείου δεν κάνει Σοβαρολογείτε τώρα ή γίνεται κάποια πλάκα που δεν την έχω καταλάβει εγώ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ποστ έγινε για το σκυλάκι ..
όλα τα υπόλοιπα είναι στα πλαίσια της πλάκας και του καλοπροαίρετου χιούμορ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφος ο Tobby και τυχερός
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτσε να πάρω ένα τηλεφωνάκι να δεις!!! ![]() By the way...πολύ μούρη το σκυλάκι!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφος ο Tobby.
Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που δεν σου έμαθε το gab καθώς δεν είναι στις αρμοδιότητες του είναι ότι ΔΕΝ αγοράζουμε ζώα από pet (βλέπε puppie mils). Αφού όμως το κακό έγινε, φρόντισε να περάσει το σκυλάκι σου όσο πιο καλά γίνεται. Κατά τα άλλα ο σκυλάκος είναι κούκλος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει !!!
PS. Πολλά σκυλάκια βλέπω στο GAB, ζηλεύω, θα παρουσιάσω και τα δικά μου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τέλειο ''σκυλί!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ανιδεος τα καταφερε?(εγω ειμαι αυτος) :D | tirogalos | Γλυκό νερό - Γενικά | 49 | 11-05-10 19:48 |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
Κυκλος ζωης του Ick | theofilos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 28 | 09-02-09 09:51 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |