|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο !!! Συγχαρητήρια !!!
|
||||
|
||||
![]()
κορυφη.μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Μπράβο σου! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το χαλάκι με την moss. Αν το αφαιρούσες, το ενυδρείο σου θα έπερνε πολλούς επιπλέον "πόντους".
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μου πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ ομορφο!! Το μονο που θα σου ελεγα να κουρευεις αλυπητα το stargrass -μη το φοβασαι- οσο το κλαδευεις τοσο το δυναμωνεις και πυκνωνει ακομα πιο πολυ!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο Ηλία, βάλε μας κι άλλες φωτό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χιλια ευχαριστω!...
Το Star grass οντως το φωβαμε... να το κοψω χαμηλα και να φυτεψω αλλου τα αλλα?.. Οσο για τις φωτογραφιες εχετε δικιο... θα βγαλω καλητερες τωρα... |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο..ειδες σε επεισα και το αλλαξαμε!
![]() τα πετραδακια που εβαλα πανω στη μοσσ αν το χαλακι δε σηκωνεται και εχει κατσει βγαλτα... κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραιο..εφερες και τα αλλα φυτα απο το παλουνταριουμ ε? τελικα θα το αφησεις ετσι ή τα φυτα θα τα ξαναγυρισεις στο παλουνταριουμ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
60λιτρο - φυτεμένο με ζωοτόκα | Ηλίας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 12 | 07-11-08 13:46 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ζωοτόκα -υβρίδια | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-06-07 20:23 |