|
|
||||
|
||||
![]()
με μια αναζητηση δες για για χρηση αντισροφης οσμωσης, μειξη με απιονισμενο...και τυρφη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα γιατι ακομα δεενν
![]() ------------------------- και για το φιλτρο δεν εχω καταλαβει καλα..αν μπορει καποιος να βοιηθησει.. θα ζητησω χαμηλησ ροης? τα υλικα του φιλτρου τι ειναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 04-05-10 στις 20:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ελπιζω να μην παρεξηγηθω με αυτο που θασου πω. αυτες οι 2-3 ερωτησουλες ειναι σελιδες ολοκληρες....δε μπορει κανεις να κατσει να σου τα γραψει ολα αυτα οταν τοσο πολυ εχουν αναλυθει εδω μεσα..ξεκινα με τα υπομνηματα...κανε αναζητηση με τις λεξεις κλειδια..και ολα θα λυθουν...
θα σε βοηθησει πολυ και αυτο www.tsamisaquarium.gr τα εχει κατα θεμα ![]() δυστυχως η ευτυχως...σωστο ενυδρειο χωρις αρκετο διαβασμα δεν γινεται...
|
|||
|
|||
![]()
ωραια..εκτυπωσα ολα τα αρχεια που μασ αφορουν..να σας ρωτησω κατι τελευταιο..το καταλληλο περιβαλλον για εναν μονομαχο ποιο ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα ενυδρειο με χαμηλη ροη...φυτεμενο κατα προτιμηση και με επιπλεοντα φυτα...με μαλακο νερο και θερμοκρασια γυρω στους 25.
|
|||
|
|||
![]()
τι φυτα ομωσ μπορω να εχω σε ενα ενυδρειο 11 λιτρων?>
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται οτι δε μπορεις να εχεις την ποικιλια που θα μπορουσες σε ενα μεγαλο...αλλα καποιο φυτο μπορεις να βαλεις ανετα...
και για την ακριβεια θαμπορουσες αρκετα αν δεν ειχες ψαρια...αλλα θα αν το γεμισεις θα κοψεις ζωτικο χωρο απο το ψαρακι....που ηδη θα ειναι στριμωχτα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |