|
|
|||
|
|||
![]()
Μια νεα αρχη .....
Στην πρωτη φωτο μετρησα 127 μαυρα αυγα και μερικα δεν ειχαν παρει καν χρωμα ( ουτε λευκα ουτε μαυρα ) Στην δευτερη φωτο μετρησα κοντα στις 93 ουρες και ειναι μερικα αυγα που δεν εχουν σκασει ακομα . Ελπιζω να πανε ολα καλα . Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε .... Υ.Γ : μια παρατηρηση που εχω να κανω με βαση της 4-5 γεννες που μου εχει κανει το συγκεκριμενο ζευγαρι . ουρες σκασανε σε μαξιμουμ 50 ωρες . |
|
|||
|
|||
![]()
update ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν ολα!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βλεπω πως δεν εχεις απομακρυνει τα χαλασμενα αυγα και μαλιστα εχουν πιασει μυκητες. Γενικα, οταν κανουμε τεχνητη εκκολαψη, ειναι κανονας οτι πρεπει να αφαιρουμε τα λευκα/χαλασμενα αυγα διοτι ο μυκητας μπορει να εξαπλωθει ακομα και στα νεογνα (οταν ειναι ακομα λαρβες, δηλαδη δεν κολυμπουν) και να τα σκοτωσει. Καλο θα ηταν λοιπον να κανεις μια προσπαθεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
β)εχω δει οτι οι γονεις καθαριζουν αλλο σημειο πανω στο κωνο οποτε μαλλον θα μεταφερουν τα μικρα εκει , με την πρωτη ευκαιρια θα πεσει σιφωναρισμα στο κωνο πανω , μεχρι να παω σπιτι μπορει να εχουν μεταφερθει τα μικρα . Οσο ζουμε μαθαινουμε .. Ευχαριστω για την πληροφορια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη, νόμιζα ότι εκανες τεχνητη εκκολαψη (νομιζοντας οτι απομακρυνες τους γονεις απο τη γεννηστρα). Αυτο που ειπα περι απομακρυνσης των χαλασμενων αυγων εννοειται οτι ισχυει μονο οταν εκκολαπτεις τα αυγα χωρις τους γονεις. Διαφορετικα, αφηνεις την φυση να κανει τη δουλεια της.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χτες δεν ειμουνα σπιτι με αποτελεσμα να μην μπορεσω να ταισω καθολου ολη την μερα τους γονεις , οποτε θεωρητικα μπορει να περασαν τα μικρα για αρτεμια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|