|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε το Safety Factor. Το site προτείνει SF γύρω στο 3.8. Μήπως το 6άρι σου το βγάζει με SF 2.5;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως τελικά δέν είναι ανάγκη τόσο χοντρά τζάμια? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά το ριψοκινδυνεύεις?? Δεν βάζεις κατευθείαν 10άρι με κόντρες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο??
![]() (γιατί για φαντάσου καμμιά μέρα έτσι να ανοίξει μια μικρή μικρή τρυπούλα και ξαφνικά να πλυμμηρίσει το σύμπαν.... ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκεφτομαι καθαρά για οικονομικούς λόγους...
Με 6άρι τζάμι θα βγεί μισή τιμή... |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ που τα λέμε και εγώ 10άρι θα έβαζα (με κόντρες).
Πάντως κάποτε είχα ρωτήσει για να παραγγείλω κάποιον κατασκευαστή (σοβαρό) στη Θεσ/νίκη για ενυδρείο 100Χ50Χ40 και μου είπε 6άρι τζάμι και του είπα "δεν είναι λεπτό;" μου απάντησε πως τέτοιο πάχος χρησιμοποιούμε. (Off topic) Αναρωτιόμουν πάντα για τα ενυδρεία των εταιρειών π.χ. Juwel τι πάχος τζάμι χρησιμοποιούν; |
|
||||
|
||||
![]()
Παρολο που το υψος ειναι μικρο και οι πιεσεις χαμηλες θα ηταν πολυ καλυτερο να χρησιμοποιησεις 10αρι, ετσι δεν θα χρειαστεις κοντρες και θα ειναι και πολυ πιο αξιοπιστο καθως θα εχεις μεγαλυτερες επιφανειες για κολληση και θα ειναι πιο ακαμπτο και ανθεκτικο σε μικροχτυπηματα. Σκεψου οτι γλιτωνεις κοντρες και σιλικονες και παραλληλα εχεις μεγαλυτερη αξιοπιστια. Με 6αρι γινεται, αμα βαλεις κοντρες πανο κατω και καθετες αλλα αμα κανει μια πετρουλα πως πεφτει θα τραβας τα μαλια σου!! 10αρι δαγκωτο, μια φορα το φτιαχνεις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το σκεφτείς κάντο με 10αρι, αν έχεις δυνατότητα βαλε και κόντρες θα πλήρωσης 30 - 40 ευρώ παραπάνω αλλά θα είσαι ήσυχος πολλά χρόνια . σε αυτές της διαστάσεις μέχρι και 60 ύψος μπορείς να πας με 10αρι .κάντο τουλάχιστον 50cm
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ρωτήσει τις τιμές σε 3-4 μαγαζιά για τζάμια σε αυτές τις διαστάσεις και 8άρι και 10άρι...
Σήμερα περιμένω απάντηση... Αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά θα πάω σε 10άρι... Με την ευκαιρία μήπως ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να τα δείνει φθηνά??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |