|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω δεν υπαρχει λογος να ρωτας γιατι το ενυδρειο σου ειναι μια χαρα η γνωμη μου και απο την εμπειρεια μου ειναι ο φωτισμος να ειναι χωρις παυσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Στεφανε ευχαριστω για τα καλα λογια.Τελικα ενω ημουνα ετοιμος να κανω το πειραμα θα αφησω τα φωτα ως εχουν.Απλα ειχα περιεργια να μαθω γιατι το γραφουν σαν συμβουλη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποια προηγούμενη "μάχη" με τις άλγες, είχα κάνει αρκετό ψάξιμο σε ξένα sites για αυτό το θέμα. Απ'ότι θυμάμαι δεν υπήρχε ξεκάθαρο συμπερασμα. ¶λλοι έλεγαν ότι βοηθούσε και άλλοι ότι δεν είδαν διαφορά.
Και άλλοι έλεγαν ότι καλύτερα είναι ένα midday burst, δηλαδή να βάζεις ακόμη περισσότερο φως για καμμιά-δυό ώρες στη μέση της φωτοπεριόδου. Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που λες. ![]() Κι εμένα γνώμη μου είναι ότι αν τα φυτά πάνε καλά μην αλλάζεις τίποτα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτοπεριοδος | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-03-10 18:17 |
φωτοπεριοδος.. | kyriakos giorgas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-05-09 15:59 |
Ιδανικη φωτοπεριοδος?? | alechandro | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 04-04-09 23:26 |
Φωτοπεριοδος-φωτοσυνθεση | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-06-08 18:00 |
Φωτισμος / Φωτοπεριοδος και αλγες | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-01-07 14:30 |