|
|
||||
|
||||
![]()
Στην πρωτη φωτο φενεται ενα ενηλικο(6 χιλ περιπου) ενω στην δευτερη ενα μικρο(μικροτερο απο ενα χιλ), προχθες ηταν ακομη μικροτερα, καθε μερα μεγαλωνουν!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα βιντεακι που τραβηξα πριν λιγο, εκανα και μια πατεντουλα στο φιλτρο, εβγαλα τον ανθρακα και αφισα μονο το σφουγκαρι το οποιο τοποθετησα πανω. Ετσι δημιουργηθηκε ενας προθαλαμος ωστε να μπαινουν μεσα τα μικρα για να επιβιωσουν απο τα κανιβαλακια(τρωγονται και μεταξυ τους... ευτυχως δεν χωρανε λογο μεγεθους) και να τρωνε τα απομειναρια της τροφης που καταληγουν σε αυτο..!!
http://www.youtube.com/watch?v=ygzgybHylPA |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και κατέληξε βιοτοπικό με αμφίποδα μετέφερα το thread εδώ, φαίνεται πολύ ωραίο, καλή συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και για να μην ειναι ακυρο το ποστ, να και μια φωτο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει ο τρόπος που το προσεγγίζεις το θέμα..
|
||||
|
||||
![]()
Απο μονομαχογυαλα σε Ελληνικο βιοτοπικο??
![]() ![]() Αφου τα ειδα και μ αρεσε!!!! Εκτος αν εννοεις κατι αλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρέσει που έχεις ένα nanoreef και μαθαίνεις (μαθαίνω και εγώ από εκεί) και τώρα ένα άλλο για να κάνει support στο nano.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά killifish | pokou | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 27 | 15-09-14 19:03 |
ελληνικό site για ερπετά? | frits | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 02-04-10 12:17 |
Ελληνικά Φυτά | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-03-09 21:53 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |