|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλημερα,καλο μηνα και καλως ηρθες στο'κλαμπ'.Για αρχη θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες.Βγαλε τα ψευτικα φυτα και το ναυαγιο(που ισως να απελευθερωνουν και με τον καιρο κανενα χημικο)και βαλε αληθινα φυτα και ξυλα(και πιστεψε με θα καθεσαι να χαζευεις την αναπτυξη των φυτων μαζι με αυτη των ψαριων),οπως επισης αποφασισε τι ψαρια σου αρεσουν για να κρατησεις και να φτιαξεις το νερο αναλογα με τις απαιτησεις τους(αν βεβαια χρειαζεται πχ για τα σκαλαρια).Τελος 64 ψαρια ειναι παρα παρα πολλα.Αποφασισε τι θα κρατησεις και δωσε τα υπολοιπα πισω.Ολοι μας λιγο πολυ καπως ετσι αρχισαμε.Με τετοια λαθοι.Στο χερι σου ειναι να'πηδηξεις ταξη'.Παντως το ενυδρειο σου εχει δυνατοτητες.Φιλικα παντα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |