|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tropheus γίνονται επιθετικά σε περιορισμένο χώρο από όσο ξέρω. Επιπλέον χρειάζονται μεγάλο κοπαδάκι για να ξεφεύγουν κάποια ψαράκια από τους συχνούς τσαμπουκάδες. Γιατί δεν θέλεις να βάλεις κοχυλόψαρα? εδώ το σκέφτομαι να βάλω εγώ, μόλις επιδιορθώσω το 300άρι μου, είχε ένας φίλος και έχουν απίστευτη συμπεριφορά! ¶σε που τα λίτρα σου είναι ιδανικά γι αυτά.
Από τη προσωπική μου εμπειρία θα σου πω ότι τα mbuna θέλουν μεγάλο ενυδρείο για να δείξουν τις συμπεριφορές τους, και τα labidos ειδικά γεννάνε συνέχεια. Επίσης ένα άλλο είδος που θα σου πρότεινα είναι τα Julidochromis απο Ταγκανίκα, είναι πολύ όμορφα και διεκδικητικά της περιοχής τους ψαράκια, ενώ δεν χρειάζονται και πολλά λίτρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε ντρεπεστε μου χαλατε το ποστ...χαχα.....μεχρι να μεγαλωσουν τα δισκακια εχουμε καιρο... αλλος βαλτός απο εδω.. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οκ πάω πάσο τότε, πάει πολύ να φτιάξεις κι άλλο ενυδρείο με αυτά
![]() προσωπικά το σκέφτομαι πολύ να βάλω τέτοια στο 300άρι μου, μόλις το φτιάξω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο βάλε μια ομάδα demassoni (αν δεν είχες ποτέ). Θα τα ερωτευτείς...είναι "παλιοχαρακτήρες". Πολλοί τα κατατάσσουν σε ψάρια των 300 και βάλε λίτρων. Τα λίτρα σου είναι λίγα, αλλά εξαρτάται καθαρά από το πόσο έξυπνο στήσημο θα κάνεις. Σε τέτοια λίτρα, δεύτερο αρσενικό δεν θα έχει καθόλου τύχη όμως...
Τα λαμπίτος, αν και πιο ήσυχα, εντούτοις είναι πολύ "κοινά".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιο Τανγκανικα | Filotas | Tanganyika | 30 | 08-09-09 21:21 |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
κοραλια σε ενυδρειου μαλαουι. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-07 23:33 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |