|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα ειδη σου δε θελεις διοξειδιο...το θεωρω ασκοπα χρηματα.
αν παραυτα θελεις να τα βοηθησεις γιατι δε κανεις diy??
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα τετοιο συστημα
βαρετο στη χρηση και μικρη η ποσοτητα που δινει ενα diy με μια αεροπετρα θα ηταν καλυτερο και πολυ φθηνοτερο |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω στα 100λιτρα και είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος μου κρατεί η μποτίλια 2-3 μήνες πάταω 2 φορές την μέρα
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το χρησιμοποιω και νομιζω οτι ειναι μια χαρα για τα λιτρα και τα φυτα σου.οικονομικο και ευκολο..η φιαλη κραταει κανα 2μηνο και εχει 6 ευρω..η μεμβρανη δεν ξερω αν χαλαει καποτε αλλα και παλι πουλανε και μονο το ποτηρακι.
σε σχεση μ'ενα ολοκληρομενο συστημα παροχης co2 σιγουρα μειονεκτει(δεν ξερω κατα ποσο) αλλα για τα λεφτα του αξιζει! |
|
||||
|
||||
![]()
εδω το πουλανε 11 ευρω...μονο τη φιαλη οχι ολο το συστημα...και σε ενα μαγαζι εχει τη φιαλη 18 ευρω...
ν' αρχισω να ριχνω παλι για την αισχροκερδεια???? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
18???????????????τι λες τωρα!!
ψεματα..7 ευρω τη πηρα εγω απο το πολυ γνωστο μαγαζι της θεσνικης.petcumulus.... |
|
|||
|
|||
![]()
Για μεχρι 100 λιτρα ενυδρειο αξιζει τον κοπο ο διαχυτηρας, Αν ειναι κοντα σε εξοδο φιλτρου (να υπαρχει ροη κοντα στην μεμβρανη) κανει πολυ καλη διαχυση, και η μεμβρανη θελει απλα ενα καθαρισματακι με οδοντοβουρτσα καθε 3-4 μηνες. Τον διαχυτηρα αυτον τον ετρεχα χρονια σε μικρο φυτεμενο με πολυ καλα αποτελεσματα. Βεβαια δεν συμφερει να αλλαζεις "φιαλη" - το παιρνεις μια φορα κι οταν τελειωσει αλλάζεις με DIY.
|
![]() |
Tags |
tetra co2 optimat |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra c02 optimat???? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-09 21:39 |
Tetra CO2 optimat | kalagio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-07-08 10:29 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ TETRA CO2 OPTIMAT | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-03-08 16:40 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |