|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρήστο!! πολυ μου άρεσε το ενυδρείο και τα Pseudotropheus aurora
![]() Προτεινω όμως να βγάλεις το δεύτερο αρσενικό Maingano γιατί θα τον έχει συνέχεια στο κυνηγητό ο άλλος ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια, πώς τα αραιώνετε σε τόσο μεγάλα ενυδρεία? Για πέστε...! Πολύ όμορφο ενυδρείο πάντως. Προσωπικά βλέπω ότι θα ήταν καλύτερα αν οι πέτρες χάσουν λίγη από την άλγη που δημιουργήθηκε απάνω τους, ώστε οι πέτρες να πλησιάσουν στο χρώμα της άμμου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο δευτερος αρσενικος κ ο πιτσιρικας θα βγουν με την πρωτη ευκαιρια!ειναι στα σχεδια μου! ------------------------- Παράθεση:
τωρα ειναι μια θυληκια μπουκωμενη..θα δουμε αν θα τα κρατησει! το νερο βρυσης! ------------------------- Παράθεση:
εγω παω κατεθειαν στην οδυνηρη λυση του ξεστησιματος-στησιματος! εχω προσπαθησει κ με αλλους τροπους αλλα δν γινεται τιποτα! Αν κ εγω στα σχεδια μου να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειο-γεννηστρα κ να το βαλω ακριβως κατω απο το κυριως ενυδρειο κ με το που θα βλεπω καποιο μικρο θα το σιφωναρω κ θα πηγαινει στο μικρο ενυδρειο! Μακαρι να πετυχει!
http://chris7-photos.blogspot.com/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7 : 29-04-10 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο αν αρχίσουν τα μπουκώματα δεν θα σταματάνε.
Θα χρειαστείς σίγουρα γεννήστρα ![]() Βασίλη το αραίωμα είναι μια πονεμένη ιστορία.Αν δεν ξεστήσεις όλες τις πέτρες,ώρες παραφύλαγμα το βράδυ με φακό και κλειστά φώτα, και ταλαιπωρημένη μέση ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άρα παιδιά, δεν είμαι ο μόνος που περνάει αυτό το λούκι...και με κοροϊδεύουν χορωδιακά, παιδιά και γυναίκα!
Με το συφώνι δοκίμασα, αλλά άδικος κόπος... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως έχω βρει μια άκρη με γυάλινα βάζα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |