|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ήσουν πολύ κατατοπιστικός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς...) δεν έχω σκοπό να έχω τόσα ενυδρεία! Δεν μπορώ... έστω και αν το ήθελα!! ![]() Το σπίτι προφανώς και θα αερίζεται... όπως αερίζεται κάθε σπίτι! Χαίρομαι που πολλοί από εσάς με χρόνιας εμπειρίας με καθυσυχάσατε!! Είχα αγχωθεί κάπως για το νέο σπίτι! Πάντως αυτό που παρατήρησα στα λεγόμενα σου Πάνο είναι ότι ακόμα και ένα ενυδρείο 20λίτρων ανοιχτό από πάνω μπορεί να δημιουργήσει υγρασία σε κλειστό χώρο!! Το λέω γιατί έχω ακόμα ένα μικρό (13 λίτρα) ανοιχτό με μονομάχο! Θα του φτιάξω καπάκι βέβαια, απλά just to know ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() να ξερεις πως σημαντικο ρολο παιζει η διαφορα θερμορασιας γιατι ενα ενυδρειο θερμαινεται καπου στους 25 και το σπιτι εκτος απο το καλοκαιρι δεν πιανει αυτη τη θερμοκρασια... το λεω γιατι τα κρυου νερου το χειμωνα (ακομη και τωρα) δε παρουσιαζουν τοση εξατμιση οσο τα θερμου νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Και γω συμπληρώνω στο 13λιτρο κάθε 2 μέρες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό που "χάνεται" γίνεται υγρασία στον χώρο !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο για τα ανοιχτα ενυδρεια που εχω κι εγω, αν κλεισω την μπαλκονοπορτα το σπιτι γινεται βαλτος. Μια φορα με τα χιονια εκλεισα γιατι εκανε κρυο και το πρωι μπροστα απο το τζαμι υπηρχε μια λιμνουλα απο τους υδρατμους που ετρεχαν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το δικο σου ταλεντο θα ειναι σαν του βουδα που στο διαβα του ανθιζαν λωτοι. θα περπατας και θα φυτρωνουν moss και stem plants ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ασε ασε...αρχισα να τον ταιζω cichlid pellets..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη φτιαχνω ενα ενυδρειο 200λτ και θα ειναι μαλλον ανοιχτο θελω να ρωτησω το εξης...
τι ειναι πιο σωστο??? ενα ανοιχτο ενυδρειο με μεγαλη εξατμιση οπου ομως θα γινεται καλη οξυγονωση του νερου? ενα ενυδρειο με καπακι με μικρες τρυπες οπου δεν θα εχουμε μεγαλη εξατμιση αλλα δεν θα εχουμε και πολυ καλη οξυγονωση? ενα ενυδρειο με καπακι χωρις τρυπες που δεν θα εχουμε σχεδον καθολου εξατμιση αλλα δεν θα εχουμε σχεδον καθολου οξυγονωση? ρωταω γιατι το ενυδρειο που φτιαχνω θα ειναι χωνευτο σε μια ντουλαπα και θελω να δω αν πρεπει να αφησω λιγο κενο αποπανω για να γινεται κυκλοφορια αερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απορία σχετικά με στρώσιμο 20λιτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-10-08 15:22 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |