|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ααα ξέχασα ...Black Label Και “δημιουργώ” καλύτερα με dance μουσική… ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, το εξετάζουμε λοιπόν. Μου λείπουν τα υλικά για την ώρα και από φυτά δεν ξέρω τί να αγοράσω. Μέχρι να φανταστώ πώς και τί ...η Βανδή μπορεί να μπεί έτσι κι αλλιώς και η βότκα επίσης, να δούμε και το χώρο και να σχεδιάσουμε την κατάσταση....
------------------------- ααα ξέχασα ...Black Label Και “δημιουργώ” καλύτερα με dance μουσική… ![]() ![]() Σόρυ, τώρα το είδα. Παίρνω λοιπόν και την ουισκάρα και η μουσική έγινε... Σε έξοδα με βάζετε....χα χα!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστόφορος Μίχας : 27-04-10 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Είπα του Γιώργακη να δώσουμε βάση στην cuba σε αυτό το viv. και όχι στα moss αφού η cuba είναι το κυρίως φυτό του vivarium. Οπότε του πρότεινα να μην βάλουμε πολλά moss γιατι μπορεί να χαλάσουν δεν είναι και η εποχή τους… ![]() ![]() Τώρα στο θέμα moss και φωτισμός πιστεύω πως ο λόγος που χρησιμοποιούν τον υψηλό φωτισμό για τις moss είναι πιθανόν για να αναπτύξουν πιο γρήγορα τις moss (για διαγωνισμούς , παρουσιάσεις ποιος ξέρει..) διότι όπως γνωρίζεις και εσυ Αλεξ έχουν και αυτά τον κύκλο ζωής τους σε emersed μορφή …Αλλά αν το καλοσκεφτούμε οι φίλτατοι του εξωτερικου έχουν και τον ανάλογο τεχνικό εξοπλισμό για να δημιουργούν υγρασία και να ισορροπούν το όλο σύστημα χωρίς να καίγονται η να χαλάνε οι moss . ![]() Σε συστήματα όπως τα δικά μας τα οποία δεν είναι πλήρες εξοπλισμένα με τεχνητές βροχές, mist maker, μετρητές υγρασίας κλπ. δηλαδή η υγρασία δεν είναι αρκετή και δεν μπορούμε να την κρατήσουμε σταθερή, πιστεύω ότι δεν είναι κατάλληλες οι moss σε υψηλό φωτισμό. Από προσωπική εμπειρία πιστεύω πως το πολύ φως μπορεί να τα κάψει π.χ. εχασα ένα κομμάτι plagiomnium trich. ξεχνώντας απλά το φώς αναμμένο παραπάνω ώρες από την συνηθισμένη. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |