|
|
||||
|
||||
![]()
Από την Παρασκευή που κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, έκανα αλλαγή νερού, καθάρισμα φίλτρων, βυθού, σωλήνες και αρχίσα θεραπεία με Myxazin (το είχα στο "φαρμακείο") στο κανονικό ενυδρείο. Σήμερα φαίνεται ελαφρώς πιο ζωηρός και μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. Θα συνεχίσω την θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες για 5 ημέρες συνολικά και μετά βλέπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι τροφές που ταΐζεις είναι ανοικτές πέραν του τριμήνου, μούλιαζε την και μιαφορά την εβδομάδα σε κάποια βιταμίνη. Τώρα που έχεις πρόβλημα βάζε βιταμίνες πιο συχνά ώστε να ενισυθεί το ανοσοποιητικό του σύστημα. Για να έχει περισσότερες πιθανότητες ανάρρωσης κράτα πολύ καλές συνθήκες στο ενυδρείο σου και ισορροπημένη διατροφή.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνίδα του πέταξες τα μάτια απ έξω!!!
Δε νομίζω να είναι βαρυστομαχιά από τις red cherry που σου έδωσα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όχι βρε, αυτές μπήκαν στο άλλο ενυδρείο (με τα πιράνχα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Καλά βρε! Δε σου είπα πως θέλουν σκληρό νερό;;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
4η ημέρα θεραπείας εχθές αλλά δεν βλέπω βελτίωση.... Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;
|
|||
|
|||
![]()
Furan2 μαζί με melafix-pimafix, αν δεν έχεις, πέρνα μια βόλτα να σου δώσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Κώστα
![]() Θα περιμένω μέχρι αύριο, και αν δεν έχει βελτίωση σκέφτομαι να τον βάλω σε ένα μικρό ενυδρείο 14 λίτρα με μία αεραντλία και τα φάρμακα. Melafix και Pimafix έχω. Αλλά το furan 2 απ'όσο ξέρω είναι και αυτό αντιβακτηριακό. Στο ψάξιμο που έκανα στο νετ, προτείνουν αντιβακτηριακό + γενική αντιβίωση (eSHa 2000, API General Cure, Sera baktopur, API TC Capsules)
|
|||
|
|||
![]()
Το furan 2 αναφέρει την εξωφθαλμία, πάντως έχω και το API General Cure, αν θέλεις να το δοκιμάσεις.
Αν δεν βαριέσαι να τρέχεις Καλαμαριά, θα είμαι σπίτι το βράδυ κατά τις 9. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταία μέρα χορήγησης Myxazin σήμερα και ο μικρός δεν έχει καμμία βελτίωση
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fin rot στο κριμπενσις | dimitris vas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 13-02-10 15:15 |
ΕΞΩΦΘΑΛΜΙΑ | TEDDY | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-02-10 18:40 |
εξωφθαλμια | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 04-06-08 00:53 |
κριμπενσις | jimfytakis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 11 | 27-09-07 01:05 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |