|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
..επαγγελματικη δουλεια!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο ..... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο Αντωνη .
με τα ξυλα ειναι πολυ πιο ομορφο..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε και εδεσε με τα ξυλα Αντωνη!!Πανεμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά Αντρίκο, ευχαριστώ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ευχαριστώ πολύ Δημητράκη ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 24-04-10 στις 00:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε krisos
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ Γιωργάκη να σαι καλά φίλε μου ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σου το ειπα και απο κοντα... εχει γινει κουκλι. Σκεψου το ενδεχομενο να γεμισεις τα κλαδια κατα τα 3/4 με plagiomnium και moss ![]() To Αδιαντο παει καλα , τι μου ελεγες οτι δεν παει... βλεπω πολλα νεα φυλλαρακια. Αυτο που μου χτυπησε αμεσως θετικα στο ματι ειναι οι φτερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι καλα που ξερουμε και τα ορια μας δεν φτανει που κολλήσαμε το μικροβιο της γαριδας τωρα κι αυτο παραπάει. Χιλια μπραβο Αντωνη εχεις ξεπερασει τα ορια του απλου χομπίστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε τώρα ... όλοι το "ρίξατε" στα vivarium!!!
Θα με κάνετε να αδειάσω το ενυδρείο μου! Πάρα πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κάτι άλλο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολύ όμορφο! Το μόνο που λείπει είναι 1-2 βατραχάκια να γυρνάνε εκεί μέσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ πάρα πολύ που άρχισα να ζηλεύω .
Φτου φτου να μην το ματιάξω. |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 24-04-10 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο, τώρα πρόσεξα ότι είναι 40 λίτρα...μια χαρά και η σαρανταποδαρούσα όμως!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο! ενας μικρος "κηπος"!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, θα κάνω νομίζω βιβάριουμ και θα βάλω και Αδίαντο!! έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω. ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ Liz@ ..
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο στήσιμο και όμορφες μός. Θα με ενδιέφερε να βάλω κι εγώ σε βιβάριουμ (όταν!) φλέιμ μος αλλά δεν ξέρω που και αν θα τη βρώ σχετικά εύκολα. Δεν τη έχω δεί νομίζω κάπου.
Εχεις καμμιά ιδέα ....γείτονα??
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ γειτόνισσα
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είπα να μην κλαδέψω.... | aristomenis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-05-08 00:10 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |