|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νταξει μιλαμε για τρελο συστημα, χθες το προσθεσα στο ενυδρειο μου, χαρη στον Goergarask που μου παρειχε τον εξοπλισμο και μπορω να πω πως σαν διαχυση απλα σκοτωνει...
βεβαια την ηρεμια του ενυδρειου με τα γαργαρα κρυσταλλινα νερα και την μετρια σε αναταραξη επιφανεια την ξεχνας... τωρα ολα αφριζουνε και τα φυτα κανουν mosh pit... \m/ αλλα ειδα για πρωτη φορα pearling σε micranthemoides και γουσταρα τρελα.. τα φυτα μου φαινεται να υποδεχτηκαν το νεο τους gadgetaki με χαρα... νομιζω ειναι must για τον καθε μποστανα.. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα διοξειδιου στο υπνοδωματιο?? | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 55 | 13-05-11 16:39 |
συνδεση για durso | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-04-09 08:11 |
Ρυθμιση μπουκαλας διοξειδιου | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-04-07 11:50 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Χρονος ζωης DIY φιαλης διοξειδιου?? | vasilis-arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-02-05 22:31 |