|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οκ για τις φωτογραφιες θα κανω πειραματα
το κερατοφυλλο ειναι δεμενο. την ελοντεα την ξεκινησα με κατι κλαδεματακια και την εχω βαλει ετσι για να μην φανει το πισω μερος αδειο. εχει πεταξει κοτσανακια στα βασικα κλαδια περιμενω να μεγαλωσουν για να φανει ποιο ογκοδες. το ξερω οτι δειχνει ποιο ομορφη σε ματσακια αλλα πιστευω οτι θα αδειασει ολο το δεξι πισω μερος και θα φανει η αφισα γμτ δεν εχω με τι φυτο να το γεμισω..... για το στελλατα δεν ειχα ιδεα το πηρα σαν κλαδεμα θα το βαλω στην μια γωνια. μονο με κλαδεματα την εχω βγαλει για αυτο και δυσκολευομαι αλλα κατι θα γινει θα βαλω και αλλες φωτο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η λίμνη μας...πρώτος μήνας λειτουργίας! | Θανάσης Ντίνης | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 21-11-13 16:51 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |
γνώμες και προτάσεις πριν την τελική απόφαση | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 01:07 |
Τελική μορφή!!! | Perazzi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 02-03-08 19:28 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |