|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικες ακομα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο! Μπραβο!
Οι διαφωνια μου ειναι μονο στα σκαλαρια και τους πλεκο! Ειναι πολυ λιγα τα λιτρα για αυτα τα ψαρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο και φυσικό, θα συμφωνήσω για τα λίτρα, σου εύχομαι να πας γρήγορα στο 300άρι που ονειρεύεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομοφο ενυδρειο με φανταστικα ξυλα!
οι αλλαγες νερου ομως πρεπει να γινονται πιο τακτικα και σε μεγαλυτερο ποσοστο.....τα νιτρικα σου που εκτοξευτηκαν ηδη στα 50 το επιβεβαιωνουν αυτο. φροντισε να τα κρατας το πολυ μεχρι 20. απο εκει και περα οντως τα σκαλαρια και οι πλεκο μονο προσωρινα μπορουν να μεινουν εκει... ή τα σκαλαρια μονα τους με χρηση του ενυδρειου σαν γεννηστρα... συντομα το 300αρι λοιπον ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο, πολύ ωραίο!
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από που πήρες το χαλίκι και σε τι τιμή? κοκκινίζει όντως, ή επηρεάζει ο φωτισμός? |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ όμορφο το σύμπλεγμα των ξύλων!!
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους συμφορουμίτες για τα σκαλάρια και τους πλέκο, τους πέφτει μικρό το ενυδρείο!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σευχαριστω πολυ φιλε μου.νασαι καλα.προσπαθουμε για το καλυτερο αποτελεσμα με βαση το διαβασμα κ κυριος την μεγαλη μας αγαπη ανεξαρτητως οικονομικης κρισης.οσο για την αλλη παρατηρηση εχω δρομολογιση για μεγαλυτερο με αγγελια μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 21-04-10 στις 10:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφες οι ριζες σου ... γνωμη μου ειναι οτι θα εδειχναν πολυ καλυτερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο!!
Συμφωνω με την amalia και τον Πανο! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν στην απόδειξη μαζί με την τιμή αναγράφεται και περιγραφή (ποιάς εταιρίας) της άμμου, θα ήταν σούπερ.
Αν βέβαια δεν σε βάζω σε μεγάλη ταλαιπωρία... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-LIDO 120lt | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 31-10-09 13:51 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη του Reef μου | niar71 | Reef | 23 | 08-01-07 15:28 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |