|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε αχηηηη πολλα νευρα εχεις!!!ηρεμησε-χαλαρωσε-βαθιες αναπνοες!τς τς!
παντως εγω το καραπροτιμω απο πριν που ηταν μεσα στα χρωματα του ουρανιου τοξου..μην το βλεπεις ετσι!με τα φυτα κλπ θα δειξει πιο ωραιο! τωρα ξεκινησες καλα,οποτε καλη συνεχεια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθε υλικο αν αξιοποιηθει καταλληλα μπορει να γοητευσει με το αποτελεσμα.
το ξυλο σου μπορει να μην εχει την εμφανιση των "ριζων" που προτιμουνται συνηθως....αλλα με λιγη μοςς σε ορισμενα σημεια του και με εξυπνη τοποθετηση φυτων...μπορει να κανεις ενα φοβερο εφε ενος πεσμενου κορμου... φαντασια..υπομονη....και ολα γινονται. καλως εκανες τη στροφη κι εβγαλες τα πλαστικα....αργοτερα θα το μετανιωνες κι εσυ αν δε το ειχες κανει. ακομη και μονο με πετρες και ξυλα...το αποτελεσμα ειναι παντα πολυ πιο φυσικο απο τις πλαστικουρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω και σκετο ξυλο που ειναι ειναι πολυ καλυτερο απο την πλαστικουρα....
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε μονοχρωμο φοντο...κατα προτιμηση γκρι σκουρο ή μαυρο...και πειραματισου λιγο με την ριζα ...οχι οπως την πεταμε και κατσει την αφηνουμε...συνεχισε την προσπαθεια ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
eixa μαυρο φοντο... ενταξει εβγαλα τα πλαστικα αλλα αυτο θα το αφησω ειναι ωραιο... εξαλου ειναι σαν να εχει πετρες... οσο για το ξυλο θα το δοκιμασω απο ολες τις πλευρες....
|
||||
|
||||
![]()
Δε μπορώ να σχολιάσω κάτι για το στήσιμο του ενυδρείου σου γιατί απλά είναι ακόμα στην αρχή.
Απλά θα σου πω καλή συνεχεία. Από ότι είδα στην φωτογραφία η μια γκαπινα σου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα μια και έχει κατεβασμένη την ουρά. (μπορεί να είναι και παιχνίδια της φωτογράφησης απλά έτσι μου φάνηκε εμένα.)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι εχει... το ειχα ξαναπει αλλα δεν πηρα απαντηση... δεν εχει κατεβασμενη ουρα... εχει καμπουρα... στην γεννα ειχε τεραστια κοιλια και καμπουριασε και μετα εμεινε ετσι... τι ειναι??
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλε μην επαναστατης με τις διαφορες κρητικες ειναι λογικο να λεει ο καθενας την γνωμη του ηδη θα καλυψης και δευτερη σελιδα και αυτο ειναι προς τιμην σου και απο τα θετικα και απο τα αρνητικα παντα καλοπροαιρετα σχολεια. Λοιπον να σου πω και εγω. Αν το αγορασες το ξυλο εδωσες αρκετα θα μπορουσες να βρεις εξω σε μια παραλια πολυ περισσοτερα κομματια και δευτερο δεν δενει με την ασπρη αμμο που ειναι σαν τριμμενη ναυθαλινη παρε λιγη αμμο απο τον Πηνιο και αφου την κανεις μερικα πλυσιματα θα δειξη ποιο ωραιο το συνολο.
Οσο για την αλλαγη των νερων του ενιδρυου υπαρχει μια αντλια που πουλαμε με ενα λαστιχο. Αυτη ειναι μια μπιλια στην ακρη σαν βαλβιδα την βαζης μεσα στο νερο και την κινεις ελαφρα προς τα πανω κατω εγκλωβιζει το νερο μεσα στο λαστιχο που ειναι μιση ιντσα περιπου και μολις περασει το υψος του ενιδρυου αδειαζει μονο του στον κουβα σου οση ποσοτητα θελεις. Σε περιπτωση που εχεις μωρα γκαπακια βαζεις ενα τουλι μπροστα με ενα λαστιχο και δεν εχεις προβλημα. Σε ενα λεπτο αδειαζει ολο το ενιδρυο σου και το κοστος της μονο 4ε. Ετσι αποφευγης τις γαργαρες με το γκαποζουμο καλη δυναμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Για δειτε και αυτο! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-06 14:12 |