|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου....τοσο διαβασμα σημερα οθτε στις πανελληνιες....το φιλτρο που εχω τωρα αν το χρησιμοποιησω προσωρινα λες να βοηθησει στο στρωσιμο??????....η να κανω στρωσιμο με τους τροπους που αναφερει το forum?
------------------------- ευχαριστω cherry....αμα κατσει η δουλεια με βλεπω για 200λιτρο...εχω πορωθει απιστευτα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη modatso82 : 16-04-10 στις 17:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απλα Μην κανεις βιαστικες κινησεις γιατι θα τις πληρωσεις με χρονο και χρημα κατι που προφανως δεν σου περισευει και επισης θα ξενερωσεις κιολας πιθανοτατα...
Παιρνεις τα βασικα για αρχη(υγρα τεστακια nh4/nh3 , no2 ,no3) Χαλικι και θερμοστατη ,βαλε στο φιλτρο σου οσο siporax χωραει και ελαχιστο υαλοβαμβακα/ενυδρειακο βαμβακι, επισης να αγορασεις αντιχλωριο σιγουρα(seachem prime κατα προτιμηση) βαλε μια αγγελια για μπολι και κανα κλαδεματακι και ξεκινας..καλυτερα δωσε πισω το ενα ψαρακι και παρε κατι αλλο... H kalyτερη λυση παντως θα ηταν να τα δωσεις και τα δυο πισω να παρεις πχ το χαλικι και να ξεκινησεις σιγα σιγα και οταν θα εισαι ετοιμος να παρεις και τα ψαρακια γιατι αλλιως θα σου βγουν ολα μαζι και το πιο πιθανο ειναι να απογοητευτεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ευχαριστω σε ολους.....ολα μπηκαν σε σειρα...με την ανελπιστη βοηθεια του γειτονα του 5ου οροφου βρηκα μπολι.....αν μπορεσω θα ανεβασω κ φωτο...ευχαριστω κ παλι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
Μπόλιασμα νεου ενυδρείου με χρυσοψαρα | yiannis_m | Χρυσόψαρα | 11 | 08-08-08 11:40 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |