|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει στρωμένο φίλτρο (αν μόλις το έστρωσε δεν είναι καλό ούτε για τον ίδιο να σου δώσει) και δεν έχει περάσει κάποια ασθένεια πρόσφατα κάνει. Αν έχει μόνο σφουγγάρι το φίλτρο του θα το στίψει απαλά να πέσει η βρώμα του μέσα στο δικό σου. Μην το σκοτώσει στίβοντάς το σαν πετσέτα που θέλουμε να στεγνώσει! Αν έχει μέσα και μακαρόνια, μπιλίτσες κλπ βιολογικά υλικά μπορεί να σου δώσει και τέτοια λίγα να συμπληρώσεις στο φίλτρο σου και αμέσως τα αντικαθιστά με καινούργια για να μη χάσει βιολογία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν το εχει στρωσει δεν κανει ετσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το έχει στρώσει τι να σου δώσει; Από αυτά που δεν έχει;! Το νόημα του μπολιού, όπως θα έχεις διαβάσει, είναι να πάρεις μια έτοιμη αποικία βακτηρίων για να μην ξεκινήσεις από το μηδέν, γιατί ο ρυθμός πολλαπλασιασμού τους είναι εκθετικός. ¶μα το έχει χρόνια και δεν ξεπλένει το φίλτρο του με νερό βρύσης ώστε να σκοτώνει τα πάντα (βέβαια αν το κάνει αυτό όλο του πεθαίνουν τα ψάρια!) προφανώς είναι στρωμένο! Για ρώτα τον.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν το εχει στρωμενο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Βρες άλλο θείο! Αμάν αυτή η οικογένεια να μη σε στηρίζει! ![]() Λοιπόν για να μην το κουράζουμε, πάρε τεστάκια και ένα μπουκαλάκι αμμωνία από το φαρμακείο (σου προτείνω 10%, άμα δεν έχει συσκευασμένη μπορεί να σου φτιάξει), μία σύριγγα που να μετράει από μισό ml και μόλις βγάλεις τα ψάρια που έχεις μέσα ξεκίνα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ ααα και πως το καταλαβαινω πως ηρθε ι στιγμη να βαλω ψαρια μεσα? ------------------------- Παιδια νομιζω πως εχω κανει ενα λαθος.Διαβασα σε ενα ποστ σε αυτο το φορουμ αυτο το πραγμα ''Το ενυδρείο με το καιρό θα στρώσει... τώρα με τα ψάρια μέσα πάλι στρώνει αλλά αν μας μιλούσαν τα ψάρια θα ακούγαμε πολύ μπινελίκη.....Απλά οι συνθήκες μέσα είναι χάλια για ψαρια.... (πολύ πιθανό κάποια οι όλα να χαθούν η και κάποια να γλιτώσουν...) Το σίγουρο είναι οτι είναι κρίμα για τα ψάρια... Για αυτό αν μπορείς να τα βγάλεις να τα δώσεις προσωρινά η να τα επιστρέψεις καλά θα κάνεις...''.Το λαθος μου ειναι οτι ξεχασα να αναφερω πως απο το ενυδρειο μου εχουν περασει πολλα ειδη ψαριων(guppy χωρις να ξερω οτι ζευγαρωνουν για αυτο πηρα 2,molly,colisa lalias) τα οποια εχουν πεθανει η τα εχω δωσει σε καποιους φιλους μου.Τωρα μπορει να θεωρηθει στρωμενο? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 16-04-10 στις 14:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε παρε μετρησεις...αμμωνια νιτρικα νιτρωδη και οτι αλλ χρειαζεσαι ...και ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς τεστ κανείς δεν ξέρει.
|
![]() |
Tags |
προβλημα, καρχαριας, νερο, ενυδρειο, φαγητο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
Προβλημα με GH | papagalos123 | Malawi | 13 | 05-02-09 15:27 |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |