|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα διαβασα
------------------------- Παιδια δεν βλεπω κανεις να απαντα στην αγγελια.Τελικα αυριο παω στο πετ σοπ.Θα προμηθευτω απο εκει μπολι ΑΛΛΑ θα του το ξεκαθαρισουμε εγω με τον πατερα μου να ειναι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 15-04-10 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ειπαν να μη ζητησεις μπολι απο πετ σοπ γιατι πιθανως να μεταφερεις ασθενειες στο ενυδρειο σου. Τι παει να πει θα του ξεκαθαρισετε να ειναι καθαροτατο? Και αν μετα αποδειχθει οτι δεν ηταν, θα του κανεις μηνυση?? Αν κανεις δεν ειναι στην περιοχη σου για να σου δωσει μπολι, η αλλη λυση ειναι στρωσιμο με αμμωνια. Μην απογοητευεσαι επειδη θα παρει περισσοτερο χρονο, τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα. Οπως και να χει, το χομπυ μας δεν ειναι παιρνω 3 ψαρια και τα πεταω στο νερο. Θελει καποια διαδικασια, διαβασμα και υπομονη... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν του δώσει και μπόλι, που δεν το θεωρώ πιθανό. Με αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα ή θα του πει ότι όλοι μας λέμε βλακείες (αν του αναφέρει το φόρουμ) ή θα προσπαθήσει να του πουλήσει βακτήρια και αν αυτά αποτύχουν και συνεχίζει να του ζητάει μπόλι θα του δώσει λίγο νερό από το ενυδρείο ή καμιά πέτρα και θα του πει ότι αυτά κάνουν.
¶μα είσαι τόσο τυχερός να πετύχεις μαγαζάτορα να σου δώσει κανονικό μπόλι και να είναι και υγειές πες του μετά από κανά μήνα που θα το σιγουρέψεις να ανοίξει e-shop να ψωνίζουμε κι εμείς από αυτό τον καλό άνθρωπο. Η εμπειρία τόσων ανθρώπων λέει πως τίποτα καλό δε θα καταφέρεις, αλλά στην τελική η απόφαση είναι δική σου. Και για υποσημείωση σου λέω ότι εκεί που διάβασες για το στρώσιμο με αμμωνία μην κοιτάς τον ελάχιστο χρόνο που είναι οι 2-3 εβδομάδες, αλλά να έχεις στο μυαλό σου τις 6. Βέβαια, αν από εκεί και πέρα κάνεις μελετημένες κινήσεις θα είναι ίσως το τελευταίο χρονοβόρο πράγμα που θα κάνεις στο ενυδρείο σου (για ένα απλό ενυδρείο μιλάω πάντα, όχι άμα θες να φτιάξεις τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας!). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι διάβασα σχεδόν όλο τα μν σου με τα παιδιά....
Κάτσε διάβασε κάποια πράγματα και υπομονή..... και μην βιάζεσαι... διότι τζάμπα θα πάνε τα λεφτά σου και θα χαλάσεις και την όρεξή σου να δημιουργήσεις κάτι που επιθυμείς....Έχεις αυτά τα λίτρα, μ αυτά τώρα θα κινηθείς αναλόγα.... Και μένα μ αρέσουν τα καρχαριάκια έχω 2 μέσα ασημένιους...,αλλά προς το παρον ειναι σε 180 λίτρα και μελλοντικά αν πάρουν μπόϊ(προς το παρον είναι 10-14cm) και άλλο θα φύγουν... Θέλω να πω οτι προσπαθούμε να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα ψάρια μας, πράγμα που θα ικανοποιήσει και μας...Υπομονή και όλα θα γίνουνε...(προσωπικά παιδεύτηκα με το συγκεκριμένο ενυδρέιο απο το Δεκέμβριο έως τώρα....).. Tέλος πάντα φιλικά (κανείς δεν το παίζει εδώ μέσα έξυπνος... όπως είσαι και συ αλλά και γω σε θέματα γνώσεων περι ενυδρείου,έτσι ήταν και άλλοι..., ποιό έμπειροι πλέον σήμερα..), δίαβασε γνώμες και απόψεις καθώς αυτά που αντιμετώπισες και θα αντιμετωπίσεις, κάποιοι τα έχουν περάσει και κάτι μπορούν να πουν για να βοηθήσουν.. Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω! |
![]() |
Tags |
προβλημα, καρχαριας, νερο, ενυδρειο, φαγητο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
Προβλημα με GH | papagalos123 | Malawi | 13 | 05-02-09 15:27 |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |