|
|
||||
|
||||
![]()
βρε επιμονη και εσυ!
οτι τροφη λεει για μονομαχο κανει για μονομαχο! φυλλαρακια σπιρουλινα κλπ ειναι για γκαπυ! απλο ειναι!ε ο καημενος θα τα ετρωγε γιατι δεν ειχε κατι αλλο να φαει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κατι τελευταιο η σπιρουλινα τι ακριβως τροφη ειναι ...ξερει καποιος???
|
||||
|
||||
![]()
Σαν φύκι είναι, νομίζω κυανοβακτήριο, το οποίο περιέχει πάρα πολλά θρεπτικά στοιχεία και σε μεγάλες ποσότητες. Χρησιμοποιείται για τη διατροφή των αστροναυτών, ανάμεσα σε άλλα, και σε δίαιτες για να μην ξεμένει ο οργανισμός από τη λιγότερη τροφή. Επίσης από όσο ξέρω η καλύτερη στον κόσμο παράγεται στην Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
den μου φαινεται να κανει για καθε μερα τοση βιταμινωση...???
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ο μονομάχος και να του τη δώσεις δε θα τη φάει (τη σπιρουλίνα). Προτίμησε όπως σου είπαν και πιο πάνω τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες (αυτές της Ocean nutrition και Hikari είναι πολύ καλές και δοκιμασμένες). Επίσης τους αρέσους οι freeze dried τροφές (Αrtemia, Tubifex, bloodworms, mosquito larvae) και ακόμα καλύτερα τα αντίστοιχα κατεψυγμένα μπινελίκια... Βέβαια αν δεν δοκιμάσεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μερικοί μονομάχοι είναι ιδιότροποι με την τροφή τους...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομαχος ενω ειναι υγιεις κολυμπαει και ολα...δεν τρωει καποια πραγματα...
η βασικη τροφη ειναι αυτη.. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1784 την βαζει στο στομα και μετα την φτυνει...τρωει μονο τα bloodworms τα λιγα δηλαδη που εχει μεσα η τροφη ανακατεμενα με τα φυλλαρακια... ενω οταν του δινω απο τα δικα μου τα bloodworms http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2041 τα τρωει μια χαρα... και αυτα...τι να φταιει.... ενω μεσα και η τροφη εχει bloodworms αυτα τα τρωει αλλα τα φυλλαρακια γιατι? τα φτυνει...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί τα φυλλαράκια να έχουν πολλά φυτικά στοιχεία και να μην του αρέσουν...
Εκτός από bloodworms μπορείς να δοκιμάσεις και κατεψυγμένες (ή freeze dried αν δεν βρεις κατεψυγμένες) νύμφες κουνουπιών (black mosquito larvae) όπως σου έγραψα και πιο πανω. Αυτά τα 2 είναι τα αγαπημένα τους φαγητά συνήθως ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι αρρωστοι χωρις τροφη!!! | johnpalavos | Bettas | 29 | 13-12-07 11:35 |
ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟΥΣ!!!! | mariah | Bettas | 6 | 26-07-07 14:40 |
τροφη | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-04-07 13:41 |
τροφη για μονομαχους | alexinio | Bettas | 7 | 14-04-07 22:18 |