|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως το ξεχωριζεις ... αν πχ ειχες βαλει ανθρακα να "μαζεψει" κατι τοξικο στο νερο και αυτος το επιστρεψει ξανα θα δεις συμπτωματα στη συμπεριφορα των ψαριων σου! Οι θαλασσινοι κανουν πολυ λιγοτερες αλλαγες νερου απο τους "γλυκους" και αυξανονται οι πιθανοτητες εμφανισης καποιας ουσιας που θα δημιουργησει προβληματα! Οι θαλασσινοι μπορουν να απαντησουν καλυτερα σε αυτο! Επισης ο ανθρακας κραταει και χρησιμες ουσιες που χρειαζονται για την αναπτυξη φυτων και ψαριων! Στο θεμα των ψαριων εχω διαπιστωσει οπως και πολλοι αλλοι οτι ολα σχεδον τα στοιχεια που χρειαζονται τα παιρνουν απο τη τροφη τους (αφου εξασφαλισεις μια διατροφη που να ειναι πλουσια σε ολα οσα χρειαζονται) αφου διατηρω πανω απο χρονο δισκους σε νερο οσμωσης σχεδον καθαρο H2O χωρις να παρατηρησω καμια ελλειψη που ειδικα στους δισκους ειναι εμφανης! Ακομα και ο stendker το επιβεβαιωσε αν και δε θελω να στηριζομαι στα λογια καποιου αν δε το εχω δοκιμασει ο ιδιος η καποιος αλλος! Γιατι δε χρησιμοποιω ανθρακα τοτε? Γιατι στη πραξη εχω διαπιστωσει οτι δεν χρειαζεται! Αν εβλεπα οτι ηταν αναγκαιος θα εβαζα και παντα εχω λιγο στο ραφι για περιπτωση εκτακτης αναγκης αλλα να τον εχω μονιμα στο φιλτρο και να αντικαθιστω καθε φορα για μενα ειναι ενα περιττο εξοδο χωρις νοημα!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανθρακας | johnb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 11-05-09 19:56 |
Ανθρακας | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-06-08 14:35 |
Ανθρακας | ton12 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 20-03-08 17:16 |
ανθρακας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-08-07 00:51 |
Ανθρακας | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 04-01-06 21:24 |