|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το κανα γιατι ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ηταν ασβεστολιθηκη.Θα το κανω αυριο που θα παρω ενα.Επειδη τα εχω μπερδεψει λιγο χαλαζιακη αμμος σημαινει οτι δεν ειναι ασβεστολιθηκη η ειμαι λαθος?Γιατι αυτη η αμμος που πηρα ελεγε οτι ειναι χαλαζιακη.
|
|
||||
|
||||
![]()
λαθος φιλε που δεν την επλυνες..δεν μπορεισ να φανταστεις τι βρωμια θα ανεβαινει οταν πειραζει λιγο τον βυθο η με την αλλγη νερου!πολυ μπιχλα..
α μεσα επισης υπαρχουν χορτα,αποτσιγαρα και χιλια δυο σκουπιδια τα οποια ειναι μεσα μεσα και δεν τα εχεις δει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε γιαννακη μη τα παραλες
χαλαζιακη σημενη οτι ειναι τριμενος χαλαζιας ο χαλαζιας δεν ειναι ασβεστολιθηκος
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μολις εκανα με ακουαφορτε το τεστ και δεν αφρισε οποτε δεν ειναι απο αυτο.Εχω αρχισει και την πλενω τωρα και βγαζει βρωμια πολυ 5 φορες τον καθε κουβα πλενω αλλα παλι βγαζει και μοιαζει ατελειωτο.Δηλαδη η βρωμια να ανεβαζει τοσο πολυ το ph μου μοιαζει αδιανοητο!??????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως που ειχα παρει απο οικοδομικα
ηταν θεοβρωμικη!και πολυ μπιχλα και μεχρι και χορταρακια βρηκα και κανα δυο αποτσιγαρα και οταν την "σουρωνα" στο σουρωτηρι εβγαζε κατι σαν βουρκο που το πεταγα.. απολωνα ετσι βγαζει.. να ξερεις τελειως καθαρη δεν θα βγει,απλα θελουμε να βγει η πολυ βρωμια στην αρχη..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την συγκεκριμενη αμμο,εβαλα απο την ξεπλυμενη λιγη σε ενα ποτηρακι και εβαλα ωερο οσμωσης μετραω μετα απο λιγο και παλι το ph ειναι ανεβασμενο δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!καμια ιδεα ρε παιδια ???
|
|
|||
|
|||
![]()
δουλευουνε σωστα τα τεστ??
πολυ κουφο αυτο ρε φιλος... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |