|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω οτι έχεις τυλίξει με κάτι τις εξόδους αλλα δεν μπορώ να καταλάβω με τι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε εχω το ιδιο σκιμμερ και μου εκανε τα ιδια μου πεταγε σαμπανιζε φυσαλιδες,εγω εχω τις μαμα εξοδους του σκιμμερ με τα σφουγγαρακια τα οποια τα τυλιξα προσεχτικα με υαλοβαμβακα αυτον για φιλτρα και βρηκα την υγεια μου.Τωρα οσον αφορα τις υπερχηλισεις θα πρεπει να παιξεις με την ποσοτητα του αερα με το μικρο σωλινακι οσο πιο πολυ το σφιγγεις τοσο παραπανω πηγαινει η σταθμη του αφρου, οταν το κανεις αυτο μπορεις να το ρεγουλαρεις και αλλο με τα κοκκινα βανακια οσο τα σφιγγεις τοσο δυσκολευεται το νερο να φυγει απο τις εξοδους και ανεβαινει η σταθμη του αφρου, επισης οσο θα αλλαζει η ποιοτητα του νερου με το καιρο θελει και αναλογη ρυθμιση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 12-04-10 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το είχες με τον υαλοβάμβακα είναι λογικό να μην δουλευει καλά.Θέλει να είναι αρκετά χαλαρό το δέσιμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα εντελως τον υαλοβαμβακα αλλα παλι μου ανεβαζει πολυ τη σταθμη με της φυσαλιδες κ εχω υπερχυλιση. δεν μπορω να το ρυθμησω μηπως? τη να πω δεν ξερω. σημετα ολη μερα μου φουσκωνει τα νερα δεν ειναι η μερα του φενετε??? μηπως να παρω αλλο skimmer? η θα εχω τα ιδια κ με αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eβαλα υλοβαμβακα το τυλιξα ομως απαλα ετσι ωστε να φευγει το νερακι.
την ιδεα την πηρα απο κατι κουτακια που πουλαει το waterinn και κανει ακριβως την ιδια δουλεια ,τωρα μπορεις να αποφυγεις αυτες τις υπερχ. δινοντας πιο πολυ αερα στην αντλια γιατι οσο πιο πολυ αερα τραβαει τοσο λιγοτερο νερο τραβαει, πρεπει να βρεις την ιδανικη αναλογια αερα-νερου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα μολις τωρα κ δουλευει πολυ καλυτερα. ελπιζω να παει ετσι!!! ο ζβ μπορω αν τον βαλω τωρα??? αλατοτητα εχω 1023 κ συμπληρωνω αλατι για να ανεβει λιγο ακομα..
------------------------- μια ωρα καλης λειτουργιας κ μετα παλι υπερχυλιση... κανενα κολπο δεν πιανει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 13-04-10 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |
Ειναι τοσο δυσκολο να κρατηθεις..... | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 14-02-05 17:04 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |