|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βγάλεις λίγο χαλικάκι, άφησε το να στεγνώσει και βρέξτο με υδροχλωρικό οξύ (ακουαφόρτε). Αν αφρίζει είναι ασβεστολιθικό και σου ανεβάζει σκληρότητες. Σε αυτή την περίπτωση ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να πετύχεις χαμηλό pH.
Έχεις μετρήσει τι kH και gH βγάζει η όσμωση σου; Τι gH έχεις στο ενυδρείο σου; Για το χημικό κατέβασμα του pH δεν έχω κάποια εμπειρία. Πολλοι δεν θέλουν να προσθέτουν χημικά στο ενυδρείο τους. Από την στιγμή όμως που έχεις CO2 και όσμωση, το θεωρώ περιτό έξοδο. Αν βρεις που οφείλεται οι ψηλές τιμές που έχεις σε pH και kH νομίζω θα βρεις τρόπο και να τις μειώσεις. Έχεις όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
Έτοιμο το 15άρι με τον μονομάχο μου!!! Παρουσίαση! | Stathis.k | Bettas | 20 | 27-04-09 18:12 |
Παρουσίαση Ενυδρείου με Μονομάχο | tsikis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 02-03-07 15:24 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |