|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω ξεμεινει απο σιδερο και απο αυριο φερνω υλικα........ ------------------------- Παράθεση:
Και εγω θα ηθελα να εκμεταλλευτω ολο το κομματι αλλα βλεπεις με το σκεπτικο να μην φαω καμια παντοφλα στο κεφαλι προς το παρων θα εκμεταλλευτω μονο αυτο. ![]() Απο μπετον θα γινει και απο πανω λαϊνερ..... Σκοπος μου ειναι να μην χρησιμοποιησω αλλο εξοπλισμο απο τον υφισταμενο για τη λειτουργια της επεκτασης αφου με τις αντλιες που εχω και μεσω του καταρρακτη θα τροφοδοτει το νεο κομματι 3 επιπεδων και με ενα ρυακι θα ενωνεται στην κυρια λιμνη. Θα ενημερωνω.... ![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 11-04-10 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |