|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ..πολυ ωραια ψαρακια...(και ωραιο ακουασκειπ.)ποσα ακριβως ειναι>>??(χαρεμακι στα εφεραν??)
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χαρεμακι ηρθαν ναι,ενας μαγκας και 3 κυριες...
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία και τα ψαράκια και το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Αντε να χαμηλωνει το ph!! ![]() δισκακια στο μελλον?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε'υχομαι να χαρείς τα πανέμορφα ψαράκια σου...
Φαντάζομαι ότι έγραψες ανάποδα τις σκληρότητες ε?? Πολύ όμορφο το ενυδρείο... ------------------------- ¶ντε και πεχά 6... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλέξης6 : 10-04-10 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ψαράκια και πολύ ωραίο aquascape!
Μπράβο και από μένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τα θετικα σας σχολια αν και θα μπορουσα να στησω καλυτερα τον διακοσμο αλλα επρεπε να το κανω γρηγορα και με οτι ειχα σε στοκ στην αποθηκη μου.
Οσο για το ph οι πιο πολλοι θα ξερετε οτι το χαμηλο ph δεν ειναι κατι που μου αρεσει και δεν το επιλεγω αλλα μερικες φορες επιβαλεται...
|
|||
|
|||
![]()
Μακροπροθεσμα τα χαμηλα ΡΗ αν εχεις πολλα ενυδρεια κουραζουν. Ειμαι κι εγω οπαδος του νερου δικτυου.
ΑΛΛΑ.....αυτα τα ψαρια μομιζω οτι αξιζουν αν κανεις μια μικρη παραχωρηση και να τα κρατησεις. Ξερω οτι καποιοι θα σκοτωναν τη μανα τους να τα αποκτησουν ! Ελπιζω λοιπον να τα κρατησεις και να δεις τα φοβερα χρωματα που θα βγαλουν μεγαλωνοντας. Να σου ζησουν λοιπον ! Αυτα ειναι δωρα ρεεε.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Wild Discus (2 λεπτα αμαζωνικα) | delta66 | Δίσκοι | 1 | 17-06-08 06:36 |