|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!
![]() ![]() Θα μπορουσες να βαλεις λιγη moss ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μμμ ναι ναι έχεις δίκιο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για το έργο σου αλλά το δικό μου είναι καλύτερο.χα χα χα χα χα χα...
Ετοιμαστείτε, έρχομαιιιιι! Η 2η προσπάθεια είναι πιο ωραία.κράτησε το έτσι. Α,και βγάλε την βεντούζα που έχεις πίσω στο κέντρο με το φυτό μέσα, εκτός και εάν έχεις κάτι να την κρύψεις.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιο ωραιο!!
|
||||
|
||||
![]()
Update!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μποκώστα και τον Κάλαχαν για τα καινούργια φυτά που μου χάρησαν!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά τα φυτά που σου δώσαμε, εσύ έχεις ταλέντο στα νανο-φυτεμένα, πολύ καλό έγινε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που πήγε εκείνη η ωραία ριζούλα;
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Την έβγαλα... Βασικά όταν πήγα να φυτέψω τα καινούργια φυτά που έσπασε τα νεύρα (λόγω περιορισμένου χώρου..) και την έβγαλα...
Αλλά έτσι κι αλλιώς θα την έβγαζα γιατί αρχίζω να κλείνω σε αποκλειστική χρήση πετρών στα νάνο... Πάντως όλο και κάπου θα βρω να την βάλω στο μέλλον... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε αλεξ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο νέον...! | Xapns | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-08-09 14:51 |
¶ρρωστο νέον | hitman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-04-09 17:08 |
Τροφή για νέον | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-02-09 00:17 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |