|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον τα δικα μου κλουβιανανε!
![]() Ειδα τα no3 για nh3. Οποτε φιλε taspan παρε και ενα υγρο τεστ nh3 (αμμωνια) το οποιο ειναι το πιο σημαντικο.
|
|||
|
|||
![]()
ayto ua kanw ...θα παρω μονο το τεστ αμμωνιας....αφου ειναι το πιο σημαντικο....εκανα χθεσ κ μια καλη αλλαγη νερου....με τα τνιχλωρια της κ τα παντα....και τα παιδακια μου οπωσ φενεται το λατρευουν το σπιτακι τουσ....
α...και οι δυο αρσενικοι κουκλοι που εχω....εχουν ταραξει τις θυληκες!!!! ¨)))) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολουσ παιδια..
ολα βαινουν καλως με το ενυδρειο...2-3 κοιλιτσεσ ειναι φουσκωμενες....θα τις ανεβασω σε φωτος να μου πειτε κ σεις αν θα πρεπει να ετοιμαζομαι! μια ερωτηση σε σας που ασχολειστε/θηκατε με γκαπακια... τελικα αλατι πρεπει να βαζω?και αν ναι ποσο κ ποτε? και κατι ακομη...διαβασα πως σε θερμοκρασια 22 ζουνε πιο πολυ με αργο μεταβολισμο κ σε 26-28 πιο λιγο με γριγορο μεταβολισμο... εμενα που ας πουμε οτι εχω κ καποια εγκυμονουσα...σε τι θερμοκρασια να εχω το ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες και από εμένα..
Εύχομαι καλή συνέχεια... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε...
και σε σενα¨)) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppies | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 11:08 |
guppies και αλάτι | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-09-07 09:40 |
Γέννες guppies | giorgio | Ζωοτόκα | 0 | 20-05-07 09:11 |
μικρα guppies | stefapat | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 09:56 |