|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολλες ωρες σχετικα με τι πραγμα. Εξηγησε μου τι ακριβως εννοεις για να σου απαντησω. Παντως σε νεοστημενα ενυδρεια και αρχαριους δεν συνισταται κατα τη γνωμη μου πανω απο 9-10 ωρς φωτισμος Παράθεση:
![]() Χαιρομαι που σας αρεσει πραγματικα γιατι ηταν ενα προτζεκτ που το εστηνα στο μυαλο μου πανω απο ενα χρονο πριν γινει. Μαζευμα το εξοπλισμο που χρειαζομουν και μολις βρηκα και τα ψαρια στηθηκε. Τελικα βγηκε πολυ πιο καλο και αποτι το ειχα στο μυαλο μου. Ηθελα να το παρουσιασω λοιπον και σε εσας καθοτι συντομα θα ξεστηθει. Για πολυ καλο λογο ομως! Λεπτομερεις συντομα.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης η μιση και πλεον επιφανεια μεχρι προτινος ηταν γεματη απο πιστια οποτε εφτανε στο βυθο οσο ακριβως φως επρεπε και τελος δεν ξερω αν φαινεται αλλα απο την επιφανεια κρεμονται κατα μηκος του ενυδρειου 3 μεγαλες ριζες που επισης "κοβουν" αρκετα. Συνοψιζοντας το ενυδρειο εχει αρκετα "τυφλα" σημεια για τα ψαρια οπως και ο φωτισμος αναλογικα με τα λιτρα του ενυδρειου θεωρω οτι ειναι αυτος που πρεπει ουτε παραπανω ουτε παρακατω Στα φυτεμενα δεν θεωρω οτι υπαρχουν αυστηροι κανονες αλλα το "ματι" δηλαδη βλεποντας και κανοντας. Το ενυδρειο τρεχει οπως εχω αναφερει και μονο αναπτυξη βλεπω. Ουτε αλγη ουτε τιποτα. Εχω και co2 να αναφερω ξανα και παλι καποιο προβλημα δεν υπαρχει.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ειναι καταπληκτικο..μπραβο πολυ ωραιο..οντως ενας πραγματικος παραδεισος για τα ψαρια..θα νιωθουν σαν στο σπιτι τους
![]() εξαιρετικη δουλεια και τελειοι συγκατοικοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο είναι πολύ καλό, από τα ομορφότερα βιοτοπικά του μεγάλου ποταμού που έχω δει, και αυτό γιατί είμαι φάν της πρασινίλας
![]() ¶ντε και εις ανώτερα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
35 λιτρα | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-01-10 00:35 |
230 λιτρα | giannisqq | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 22-04-09 15:41 |
1500 λιτρα Αμαζόνιος | johnny98130 | Δίσκοι | 20 | 02-07-07 08:35 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
Αμαζόνιος--Επιστημονικό Κείμενο για φυτά.... | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-04 15:52 |