|
|
||||
|
||||
![]()
θανάση πάλι με "θηριάκια" θα ασχοληθείς?
Απ' ότι ξέρω τις εκτρέφουν για το κρέας τους οι ασιάτες και το τρώνε σαν σούσι ή σασίμι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ρωταω γιατι βρηκα πολυ λιγες πληροφοριες και σκεφτηκα να δω αν εχει καποιος η ειχε κατα καιρους... οσο για τα θηριακια δεν ειναι και τιποτα τερατα... 30-35 εκατ. μονο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι σαν................ φαγκρί κιλού δηλαδή!!! ![]() ![]() (Ας με συγχωρήσουν οι φίλοι των θαλασσινών, αν και δεν νομίζω να έχει κανείς φαγκρί σε ενυδρείο!!) |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας ειναι σε λαθος κατηγορια , ειναι δυτικης αφρικης και αν θυμαμαι καλα θελουν οξινο πεχα ενυδρειο 500 λιτρα ελαχιστο για ενα ζευγαρι
πολυ ωραια ψαρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλλου διαβασα τα πηραν και τα πηγαν αλλου για τροφη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ειναι και κεντρικης αφρικης , ανατολικης παντως δεν ειναι
εχω δανισει το βιβλιο του lamboj και δεν μπορω να σου πω ακριβως αυτη την στιγμη |
|
||||
|
||||
![]()
To ειχα ψαξει οταν εστηνα το ενυδρειο κεντροδυτικης Αφρικης.
Eιναι οπως ειπε ο fishme 1,δηλαδη δυτικης-κεντρικης αφρικης και απανταται σε ποταμια απο την Γουινεα εως την Λιβερια,σε ενυδρειο φτανει τους 25-30 ποντους και τρωει σχεδον ολα τα φυτα του ενυδρειου,σκαβει πολυ και οποιο ψαρι δεν ειναι το ιδιο τσαμπουκας με αυτο απλα θα θανατωθει. Θελει για ενα ζευγαρι 400 λιτρα τουλαχιστον και φυσικα ζει με οξινα προς ουδετερα νερα με ιδανικο το 6.8 ph.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://en.wikipedia.org/wiki/Corubal_River
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TILAPIA! | AFRIKANOFILOS | Malawi | 15 | 18-09-04 20:17 |