|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γω νομιζα οτι θα μου "την πειτε" περισσοτερο για τους clown (θα φύγουν σύντομα)
![]() ![]() ![]() ![]() Σιγουρα το ενυδρειο δεν ειναι το καλυτερο για τους synodontis και οπως κανουμε εδω και 5 χρονια θα συνεχισουμε ... Δηλ. απο 60lt, 125lt, 200lt κοκ. Ειναι pet τωρα πια τα ψαρακια μας ![]() Ακόμα και αν μείνει ενα ζευγάρι αγγελόψαρα, δε θα έιναι οκ ? ![]() Και ειχα σκοπό να πάω για 400αρι σε κάνα χρονο ![]() Επίσης θα ήθελα να το κάνω πιο φυτεμένο αλλα μου τα σκαλάρια μου τα τρώνε τα φυτά.. Βλεπω μερικά φουλ φυτεμένα και δε τους τα πειράζουν. Πως γίνεται αυτο?? Σκαλάρια ο Ακης?? Χμμμμ ενδιαφέρον!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αμαλια μπραβο πολυ εντυποσιακο το ενιδρυο σου και πιστευω οτι θα το βελτιωσης με το προσωπικο σου γουστο. Τωρα αν ειναι πολλα η λιγα τα ψαρακια αφου υπηρχαν τωρα θα ειναι οποσδηποτε ποιο ανετα απο το προηγουμενο που ζουσαν. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Η προσπάθεια είναι σίγουρα καλή ( ωραίο το ενυδρείο! ), πάντα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αλλαγής στο setup ( aquascape ) και στη σύνθεση ψαριών που κάνουν τη διαβίωσή τους ποιοτικότερη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι πολύ όμορφο (το αδικούν πολύ οι φωτογραφίες) και μόλις "ελαφρύνει" λίγο στην ψαροσύνθεση θα είναι ακόμα καλύτερο! ¶ντε να βρει το ταίρι του κι αυτός ο έρμος ο σκαλάρης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμαλια το ενυδρειο σου εχει προοπτικες και αυτες οι προοπτικες θα εκπληρωθουν με μερικα φυτα ακομα οπως crinum,anoubias,java fern κ.α. σκληρα φυτα που δεν θα τρωνε οι σκαλαρηδες και εχουν υψος ικανο να καλυψουν τους 60 ποντους.
Αλλα η ψαροσυνθεση σου ειναι ![]() Καταλαβαινω οτι τα εχεις χρονια και δεν θελεις να τα αποχωριστεις αλλα δεν γινεται αλλιως,κλοουν και συνοδοντις εκμεταλευοντε το μηκος του ενυδρειου και ειναι πολυ ενεργητικα ψαρια για να μπορουν να τα ικανοποιησουν 60 ποντοι. Το ιδανικο για το ενυδρειο σου ειναι κρατησεις ενα διαπιστωμενο ζευγος σκαλαρια,να κανεις τα κορυντορας σου 10 και να προσθεσεις μια 10αδα κοπαδοψαρα οχι ομως τυπου ροδοστομων (πολυ γρηγοροι κολυμβητες θελουν μηκος ενος μετρου) αλλα πιο ηρεμων και στατικων ψαριων. keep walking...
|
||||
|
||||
![]()
amalia δεν βαζεις ενα ντογκο με εναν νωχελικο ιδιοκτητη που του αρεσουν οι γατες
![]() ετσιλοιπον και η ψαροσυνθεση το ενυδρειο σου για ενα ζευγαρι μονο του ειναι ανεκτο αλλα οχι αλλα ψαρια επισης μπορει να ειναι 200 λιτρα αλλα σε περιορισμενο ογκο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως την καταλαβαίνω την Αμαλία που δεν θέλει να αποχωριστεί τα synodontis, εμένα ο δικός μου είναι 6 χρόνων τώρα και τον έχουμε όντως σαν πετ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Παρουσίαση 120λτ κοινωνικο φυτεμένο(κύβος) | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-02-09 11:00 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |