|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Σε ευχαριστώ Αλέξη Ενθύμιων είναι η πληγές , μόνο και μόνο τους δίσκους ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο το ενυδρείο σου, αντε βαλε αργοτερα και καμια φωτο που θα είναι ετοιμο!!!!!!!!!1
|
|
||||
|
||||
![]()
ζήλεψα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτογραφία με 480 Watt Τ5
![]() Και 2 φωτογραφίες από PVC σωλήνες προς Sump και από αντλίες προς ενυδρείο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο φίλε μου μετα απο τόση ταλεπορεία εύχομαι να το χαρής και εσυ και τα ψαράκια που θα βάλεις
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε μια βόλτα στο Rio Negro , όλα τέλειωσαν με την διακόσμηση , πέμπτη θα μπει άμμος και αρχίζει γέμισμα ........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SUMP ![]() Hagen aquarium sand ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρχισε γινεται ωραιο!!!ωραιες ριζες....καλο γεμισμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι απλά ζηλεύω... τα ρούχα μου έχω φάει!!!!!!!!!!!!!! Πιο πολύ γιατί είμαι φοιτητής και... καταλαβαίνετε...
![]() Πώς είναι σήμερα; ¶ντε, βάλε φωτό να θαυμάσουμε (ζηλέψουμε) κι άλλο! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε ... τα σκασμενα ... πανεμορφα ειναι!!!
![]() ![]() Να μην ευχαριστεις για τιποτα ... ![]() Θα προσπαθησω να βαλω και αλλες φωτο αλλα συνεχεια πανε και ερχονται και βγαινουν κουνημενες ![]() ![]() ![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 01-06-10 στις 20:59 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ ξανά και ξανά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα παιδιά μου έφτασαν στη Κομοτηνή ,και με την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο ενυδρείο άρχισαν ν ψάχνουν μάσα …….
Georgarask και Yiannis59 σας ευχαριστώ πάρα πολύ ![]() ![]() ![]() ------------------------- Party Time ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 06-06-10 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To θηρίο έφτασε! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 14-12-08 19:02 |